HuzairieHusinBlog: Senarai Website Untuk Ping Blog Anda

Wednesday, December 22, 2010

Senarai Website Untuk Ping Blog Anda

ping blog...??? perlu ke..?? bagi zairie.. ia secara tidak langsung mempromosikan blog kita.. betul tak..?? selalu nyer kita mesti tertanya tanya.. " aku nak ping entry aku nie dekat mana ea..? " so sekarang tiada masalah lagi.. zairie cuba berkongsi dengan korang semua website yang boleh untuk ping.. 

PIC BY GEEKYARD.COM

Ok nie senarai tempat yang boleh di ping..
12 tempat untuk di ping.. promosi habis nie.. hehe.. kalau nak ping kat fan page zairie pun boleh jugak.. tak ada hal =)

hope membantu yer.. terutama kepada blogger baru yang masih tercari cari tempat untuk ping.. selamat berblog.. =)


2 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)