HuzairieHusinBlog: Separuh Akhir Kedua Malaysia Melawan Vietnam Piala Suzuki AFF 2010

Saturday, December 18, 2010

Separuh Akhir Kedua Malaysia Melawan Vietnam Piala Suzuki AFF 2010

korang tengok tak malaysia vietnam separuh akhir pertama hari tu..??? fight kan game tu.. malaysia memang bermain dengan bagus sekali.. baru aku dapat tengok game malaysia yang best.. kalau dulu main macam hape entah.. baru sekarang main bagus.. mungkin dah banyak pendedahan  rasa nya... syabas malaysia..!!


SUMBER GAMBAR : KOSMO ONLINE

Taniah jugak dekat rajagopal sebab dapat membawa malaysia ke tahap yang tinggi dalam piala suzuki AFF tahun 2010.. tapi rasanya insyaallah malaysia dapat pergi final memandangkan malaysia mempunyai bekalan 2 gol kat tempat kita hari tu... hope malaysia tak bagi ruang langsung dekat vietnam..

hari tu ada tengok berita pasal jurulatih vietnam yang berasal dari portugal tu.. dia cakap vietnam akan belasah malaysia.. persoalannya.. boleh ke..?? ingat player malaysia cikai cikai ke..??? jangan cakap besar ye... dia saje je perang psikologi.. tapi aku tahu.. mental player malaysia memang tiptop.. hehe...

harap sangat RTM tunjuk game malam nie.. jangan lewat macam hari tu.. lewat 30 minit.. selamat tak ada gol lagi.. tolong ye RTM.. hehe..


SUMBER GAMBAR : HARIAN METRO ONLINE


okeh.. majulah sukan untuk negara... MALAYSIA BOLEH..!

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)