HuzairieHusinBlog: Taman Putra Perdana Putrajaya | Lokasi Riadah Terbaik!

Friday, December 17, 2010

Taman Putra Perdana Putrajaya | Lokasi Riadah Terbaik!

hari nie adalah hari kerja aku yang paling best..! kenapa best pulak..? sebab company tempat aku kerja bagi semua staff dia kerja half day... wah...! sayang sangat kat bos nie.. bos.. bonus tahun nie kasi la up sikit.. hehehe.. pada hal baru je kerja berapa hari.. ada hati nak bonus.. hahaha... 

ingat senang ke bos nak bagi balik awal tanpa sebab... sebenarnya tempat aku kerja ada buat dinner company kat hotel apa entah nama nya.. dekat jalan ampang.. dekat dengan KLCC.. aku tak pergi disebabkan beberapa perkara yang aku fikir memang tak payah pergi.. hehe.. 

so.. apa aku buat je dekat rumah.. yelah.. rasa lain pulak.. selalunya balik kerja dekat nak malam dah... pergi kerja gelap.. balik kerja pun gelap... tak pe.. boleh claim OT kaw kaw punye....

memandangkan sudah berapa di tahap kebosanan petang tu.. lantas aku pun start kereta lalu menuju ke putrajaya.. destinasi di tuju... Taman Putra Perdana.. dah lama beb tak pergi sana.. kehkeh...


memang indah permandangan dari taman nie.. memang nampak keindahan putrajaya... sesuai untuk siapa nak berjongging ke.. nak beriadah bersama keluarga ke di hujung minggu.. tapi dating.... tak payah la... bak kata lagu kalau berpacaran.. 'boleh pandang pandang.... jangan pegang pegang... ' .. betul tak..? hehe

bukan sekadar tempat reaksi je.. di taman putra perdana nie macam macam ada.. korang boleh teropong dengan teropong yang ada kat sini.. free of charge.. wayang je suruh masuk masuk duit tu... 


memerhati permadangan putrajaya dengan teropong robot nie.. memang jelas.. tak caya try la pi teropong jap.. tapi jangan teropong benda lain ea.. hehe

kenapa robot..?? tengok la rupa i nie.. =)


ha... ada rupa robot tak..? =)

bergambar dengan robot.. hehe



jom layan gambar di sekitar taman putra perdana.. gambar diambil menggunan SLR handset aku.. hehe..


mercu tanda di taman putra perdana..




sekitar Taman Putra Perdana..






cantik kan...??? kalau korang nak rasa sendiri ketenangan berada di taman putra perdana putrajaya... boleh la pergi pagi or petang esok riadah... dah lama tak jogging kan..?? so boleh la.. =)

p/s : putrajaya banyak lagi taman yang best.. nanti kalau pergi aku bawak korang jalan jalan kat sana ea.. =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)