HuzairieHusinBlog: Terima Kasih P1Wimax | Respond P1Wimax | P1Wimax Cares is Caring

Friday, December 3, 2010

Terima Kasih P1Wimax | Respond P1Wimax | P1Wimax Cares is Caring

salam semua..

so macam mana dengan aktiviti kenali blogger..?? dah terjah diorang dah...??? kalau belum rugi tu... diorang tu semua best best.. tak percaya pergi la terjah...

ok.. ingat lagi tak pasal luahan ketidak puas hatian zairie dekat p1wimax melalui entry ini..? kalau belum baca boleh luangkan masa sekejap... semalam check komen terkejut jugak... orang p1wimax komen la beb! alert jugak diorang nie.. hehe... ok la tu.. sekurang kurang nya mereka ada satu alternatif tubuhkan sati carelines untuk memantau aduan customers untuk sampaikan dekat pihak management... betul tak...??

ok.. yang nie komen dari pihak P1Wimax... sekali lagii, thanks ye sudi komen and baca kejap luahan hati nie.. hehe


Hi! We are from the P1 online media team! We do understand your frustration and we are here to listen and help. You could find us in Facebook ,P1 Buddy and also follow us in Twitter ,P1Cares.TQ '


hehe... thanks ye p1cares.. hope korang akan dapat memperbaiki apa yang kurang.. sorry bahasa untuk entry tu agak kasar... al maklum la... tengah bengang time tu.. hehe

Ok... nak pergi berkenalan dengan seorang blogger nie jap.. hehe

see u.. hihiihi

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)