HuzairieHusinBlog: Zairie Perlukan 50 Bloggers!

Friday, December 17, 2010

Zairie Perlukan 50 Bloggers!

ya... memang betol.. zairie memang memerlukan 50 bloggers! untuk apa..? rasa nya korang pun dah tahu kan.. kalau tak tahu tak apa lah.. zairie akan bagi tahu k.. actually i need active bloggers to fill up my blog list... so siapa rasa dirinya blogger yang aktif boleh la join bloglist zairie nie.. tak perlu bayar.. free of charge.. =)



nak ada dalam senarai gempak blogger 2011 senang je.. just follow step ni..

1. buat satu entry pendek kenapa anda nak berada dalam gempak blogger 2011 dekat blog zairie?? tajuk entry korang mestilah bertajuk " Zairie Perlukan 50 Bloggers! "

2. dalam entry tersebut pastikan ada header blog zairie.. 


3. tinggalkan link entry korang kat ruangan komen. nanti zairie updatekan dalam blog list. (yang pernah join segmen kenali blogger akan ada blog list khas untuk korang.. so yang ada join segmen tu tinggalkan link kenali blogger korang yang dulu tu + link entry zairie perlukan 50 blogger.. boleh kan..? )


notes :

> Blog list akan dirombak dari masa ke semasa.. maybe 3 bulan sekali.. bergantung kepada kekerapan korang update blog.. 

>  zairie tak boleh jamin sebarang back link ke atas traffic korang.. kalau entry korang gempak.. maybe reader akan tertarik nak baca.

>  50 Bloggers akan dipecahkan kepada 2 group.. kira 25 untuk blog list pertama dan 25 bloggers lagi untuk blog list ke-2.. tak ada la entry korang kebawah sangat nanti.

>  tidak terhad sangat kepada 50 blogger.. lagi ramai lagi bagus.. 

> tiada tarikh tutup..  =)


okeh.! selamat berblogging... =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)