HuzairieHusinBlog: Akademi Fantasia 9 (AF9) Musim Terakhir | Lokasi Ujibakat AF9 2011 | Ujibakat AF9 Secara Online

Saturday, January 15, 2011

Akademi Fantasia 9 (AF9) Musim Terakhir | Lokasi Ujibakat AF9 2011 | Ujibakat AF9 Secara Online

korang layan AF tak..? macam zairie nie dah kurang sikit dah.. time  zaman mawi dulu ye layan.. memang layan habis la.. baik diari dan konsert.. confirm tengok punya.. hehe.. dan sekarang.. sedar tak sedar dah AF9 dah.. dan musim terakhir AF nie.. sekejap je kan... =)


Ujibakat AF9 nie  akan diadakan di 2 buah negeri iaitu di Stadium Bukit jalil dan Hotel Promenade, Kota Kinabalu.. 

Stadium Bukit Jalil, Kuala Lumpur
11, 12 & 13 Febuari 2011
pendaftaran pada 9am - 1 pm

Kota Kinabalu, Sabah
28, 29 & 30 Januari 2011
pendaftaran pada 9am - 1 pm

notes : terbuka kepada semua lelaki dan wanita berumur 18 - 45 tahun sahaja.. =)





kali nie AF9 musim teakhir nie dah buat satu perubahan yang mendadak.. iaitu ujibakat secara online.. bagi zairie, cara nie mudah je... korang tak perlu beratur panjang panjang di bawah cahaya matahari yang panas terik tu.. just korang hantar video tu kat orang AF.. diorang akan nilai nanti...

nak tahu bagaimana cara ujibakat secara online..??


zairie tahu ramai yang berbakat di luar sana.. siapa yang berminat boleh la join sesi ujibakat nie.. korang kan selalu pergi karoke.. kan..?? hehe..

siapa yang akan join nanti, zairie wish gud luck k.. do your best.. chaiyok..!

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)