HuzairieHusinBlog: Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 | Senarai Nama Finalis/Pencalonan Akhir Artis Anugerah Bintang Popular 2010 | Tema ABP 10

Thursday, January 13, 2011

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 | Senarai Nama Finalis/Pencalonan Akhir Artis Anugerah Bintang Popular 2010 | Tema ABP 10

baru baru nie pencalonan akhir atau tops 5 finalis anugerah bintang popular dah diumumkan.. terkejut jugak dengan finalis tahun nie.. semua gempak gempak.. tak tahu nak pangkah mana satu nie.. pss.. kalau pangkah semua boleh tak.. hehe...



kalau korang tak tahu dan ingin tahu, di  hotel holiday villa dekat subang jaya berita harian telah mengumumkan secara rasminya finalis ABP 2010.. yang korang  undi dulu tu, nie lah top 5 yang korang pilih setiap kategori...

kali nie ABP 10 akan di adakan pada 3 april 2011di Arena Of Stars Genting Highland dengan tema yang telah di tetapkan iaitu tema moden klasik.. ha.. macam mana tema tu korang tunggu and lihat je la.. ok..?




Artis Komedi Lelaki Popular



  1. Along
  2. Angah
  3. Johan
  4. Nabil
  5. Zizan

Artis Komedi Wanita Popular
  1. Didie Alias
  2. Kenchana Dewi
  3. Nurkhiriah
  4. Raja Azura
  5. Sharifah Shahira

Artis Baru Lelaki Popular
  1. Daus
  2. Maulana
  3. Shah Jaszle
  4. Shahir
  5. Sharnaaz Ahmad

Artis Baru Wanita Popular
  1. Adira
  2. Ana Raffali
  3. Mizz Nina
  4. Nur Syuhada @ Dottie
  5. Elfira Roy

Penyanyi Nasyid Popular
  1. Hijjaz
  2. In Team
  3. Mirwana
  4. Rabbani
  5. Raihan

Artis Berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular
  1. Ana Raffali/Suhaimi Mior Hassan/Altimet
  2. 6ixth Sense
  3. Azlan The Typewriter
  4. Bunkface
  5. Meet Uncle Hussein

Penyanyi Lelaki Popular
  1. Aizat
  2. Anuar Zain
  3. Black
  4. Faizal Tahir
  5. Shahir

Penyanyi Wanita Popular
  1. Adira
  2. Alyah
  3. Ana Raffali
  4. Stacy
  5. Yuna

Pelakon Filem Lelaki Popular
  1. Aaron Aziz
  2. Bront Paralea
  3. Remy Ishak
  4. Shaheizy Sam
  5. Syamsul Yusof

Pelakon Filem Wanita Popular
  1. Diana Danielle
  2. Lisa Surihani
  3. Liyana Jasmay
  4. Maya Karin
  5. Scha Alyahya

Pelakon TV Lelaki Popular
  1. Aaron Aziz
  2. Ady Putra
  3. Fizz Fairuz
  4. Remy Ishak
  5. Shaheizy Sam




Pelakon TV Wanita Popular
  1. Fasha Sandha
  2. Nurkhiriah
  3. Lisa Surihani
  4. Scha Alyahya
  5. Tiz Zaqyah

Pengacara TV Lelaki Popular
  1. Ally Iskandar
  2. Awal Ashaari
  3. Anil Hj Nawawi
  4. Jimmy Shanley
  5. Zizan

Pengacara TV Wanita Popular
  1. Cheryl Samad
  2. Fara Fauzana
  3. Nurul Syuhada
  4. Raja Azura
  5. Sharifah Shahirah

Penyampai Radio Lelaki Popular
  1. Aznil Hj Nawawi
  2. Faizal Ismail
  3. Halim Othman
  4. Kieran
  5. Salih Yaakub


Penyampai Radio Wanita Popular
  1. Abby Fana
  2. Fara Fauzana
  3. Linda Onn
  4. Raja Azura
  5. Sharifah Aleya


mantap mantap kan pencalonan tahun nie.. apa apa pun, all the best kat semua yang bertanding.. kalah menang belakang kira.. dah top5 nie pun dah ok dah.. =)




masa mengundi sangat lama.. jangan sia sia kan masa mengundi anda ye.. 100% keputusan adalah pembaca setia berita harian... selamat mengundi.. undi dengan bijak ye.. hehe

2 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)