HuzairieHusinBlog: Aznil Hj. Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 (AF9) 2011

Monday, January 17, 2011

Aznil Hj. Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 (AF9) 2011

nie lah berita yang zairie dengar.. kesahihannya...??? entah la.. just wait and terus la wait sampai AF9 nak start... tapi apa yang zairie dengar memang yang aznil haji nawawi akan menjadi pengacara AF9 yang merupakan musim terakhir.. so, mesti nak buat gempak nak memberi impak yang besar... kan...?


menurut azlin (orang kuat AF), kali nie AF9 akan akan di acara kan oleh seorang pengacara popular lagi terkenal.... so pendapat korang la.. siapa lagi dalam malaysia pengacara popular dan terkenal kalau bukan aznil.. betul tak..??


bagi zairie jika aznil menjadi pengacara memang musim terakhir AF akan menjadi lebih menarik... kalau kita tengok sebelum nie pun aznil memang sudah sinonim dengan akademi fantasia nie.. 




untuk mengetahui sama ada aznil hj nawawi pengacara AF9 atau tidak kita tunggu je la.. buat masa nie masih lagi menjadi tanda tanya...  =)

5 orang gemar komen entry aku:

  1. hohooooo best best..tapi still xberminat nak tgk dah..zaman sekolah dulu boleh lah layan

    ReplyDelete
  2. harap aznil akan mngacara af yg last nieyh!

    ReplyDelete
  3. pak nil memang best, aku suke dia jadi pengacara.

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  4. aznil ni tak pernah penat kan? banyak gila rancangan dia..=)

    Check it out Entri Paling Best !
    # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !#
    # Dosa Orang Yang Suka Lambat Solat !#

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)