HuzairieHusinBlog: Blog Cikgu Normala Sudirman Calon Pas N05 Dun Tenang, Johor

Monday, January 24, 2011

Blog Cikgu Normala Sudirman Calon Pas N05 Dun Tenang, Johor

salam semua...
kali nie zairie nak membawa anda semua menerjah satu blog dari calon pilihanraya dun tenang nie.. siapa kah beliau..?? sudah tentu seorang guru yang bernama normala sudirman yang merupakan seorang calon pas.. 

tahukah korang yang cikgu mala (nama femes dia. hehe) nie ada blog..??? haaa.... jangan tak tahu ye.. zairie baru tahu nie.. hasil dari mengexplore blog blog politik.. macam macam cerita.. kelakar pun ada jugak bila baca komen diorang tu.. macam macam.. hehe




sedikit komen/cadangan/pandangan mengenai blog cikgu mala.. =)

  • warna template blog beliau sudah mengambarkan yang beliau dari parti mana.. hijau putih.. 
  • jarang update.. maybe sibuk kot. tapi kalau update lagi meriah blog cikgu nie.. maybe cikgu mala boleh share dengan pembaca cikgu mengenai aktiviti cikgu sebagai ahli politik + guru + ibu dan sebagainya
  • most entry beliau banyak share kehidupan nya sebagai guru.. nice. but like i said before that, need more colourful your blog.. nak tahu jugak macam mana rasanya bila jadi wakil rakyat. bagi zairie, maybe cikgu boleh menjadi lebih dekat lagi dengan pembaca blog cikgu.. cuma pandangan zairie je cikgu.. hehe
  • that all.. lagi 1, blog cikgu ringan, cepat je loading.. hehe

ok.. hope cikgu terus success di luar sana ye. zairie doakan kejayaan cikgu normala sudirman untuk pilihan raya N05 Dun tenang... amin...

2 orang gemar komen entry aku:

  1. owh...ku nak gi terjah kejap blog cikgu Mala

    ReplyDelete
  2. aku penah terlawat blog dbeliau sekali..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)