HuzairieHusinBlog: Cheque Nuffnang Now Received, Thank You Nuffnang! | Buffered Earning Yang Mengecewakan Di Tahun 2011 | Tips Bodek Buffered Earning (BE) Dari Nuffnang

Sunday, January 16, 2011

Cheque Nuffnang Now Received, Thank You Nuffnang! | Buffered Earning Yang Mengecewakan Di Tahun 2011 | Tips Bodek Buffered Earning (BE) Dari Nuffnang

Alhamdulillah.. cek nuffnang akhir nya sekali lagi cek dari nuffnang sampai lagi.. rezeki berblog.. kali nie agak lambat sikit cek nuffnang nie sampai.. lambat berapa hari je la.. maybe abang posmen tu postpond surat aku nie.. tak pe la abang posmen.. sekarang nie kan musim hujan.. maybe tu la tak dapat hantar tu.. kan bro..? hehe...


inilah buktinya.. cek yang berada kat atas katil aku.. actually dah lama dah sampai cek nie.. ada la dalam seminggu yang lepas.. tapi, still masih tak cheque in lagi.. tak tahu la bila nak pergi.. nanti la dulu.. tak perlu tergesa gesa.. valid cek nie 1 tahun.. so, bila bila masa boleh cheque in.. tunggu sengkek sikit la.. hehe..

ok.. permulaan tahun 2011 nie memang tidak mengecakan.. traffic hari hari alhamdulillah.. termima kasih kepada korang semua yang tak henti henti memberi sokongan pada blog nie.. yang tinggal kan komen tu, thanks a lot.. so sorry sebab tak dapat reply comment di sebabkan oleh kenkangan masa... wah! ayat.. hehe..

so, ni traffic blog zairie untuk miggu lepas.. boleh la..  =)


alhamdulillah... semakin hari, blog zairie semakin mesra pembaca.. kejayaan nie pun di sebabkan sokongan korang jugak.. =)


so yang dekat gambar tu analytics untuk minggu lepas... minggu lepas punya lepas tak tahu la berapa.. tak cek la pulak.. hehe...


tapi......... ada suatu perkara yang mengecekan zairie sikit.. mengenai Buffered Earning dari nuffnang... sebelum tu, thanks a lot to nuffnang give me BE.. caaaaaayyyyyyaaaaannnnggg nuffnang... hehehe



nampak tak?? kalau tak nampak click je pic tu.. nanti besar la.. januari 2011 nuffnang beri zairie 2 BE.. termasuk la yang dah metered.. 

tapi..... 

tengok la yang metered tu... alahai..... RM0.14 sen je ke?? choiki choiki bawah rumah aku pun 30 sen... up la sikit.. hehe... 

yang iklan maxis tu tengah running dekat blog zaiire.. tapi... masalah nyer 1 hari je iklan maxis nie zairie nampak.. lepas tu ghaib.. tak tahu pergi mana.. nie mesti kes mengular nie... hmm....

to nuffnang :
ada BE lagi tak..?? hulur hulur la sikit.. kira angpau tahun baru cina la.. hehehe

9 orang gemar komen entry aku:

  1. top blogger dah dapat duit, bila nak payung bowling? =)

    ReplyDelete
  2. congrats yeah..sy belum penah cashout lagi..just tunggu masanya nak byk lagi.. :P

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhh syoknyaaa bila nak belanja hehehehehe

    ReplyDelete
  4. ZE.. boleh je payung.. tak ada hal.. tapi mana cheque in lagi.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. bole la belanja kan kan
    hehehe :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh... pakcik kayo!!!!
    err.. keni roges boleh pakcik? ehek.. ;)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)