HuzairieHusinBlog: Download Lagu Maher Zain Insyaallah Versi Melayu | Lirik Lagu Insyaallah (Malay Version)

Monday, January 31, 2011

Download Lagu Maher Zain Insyaallah Versi Melayu | Lirik Lagu Insyaallah (Malay Version)

wahai peminat peminta maher zain.... termasuk la saya sendiri... satu fenomena sudah datang....!!! fenomena lagu maher zain dalam versi melayu... dah dengar??? serius saya cakap, rugi sangat sangat siapa yang tak dengar lagi.. sebab memang best.. daripada 5 bintang saya bagi 100 bintang.. see... bertapa best nya lagu nie.. hehe




ok la.. tak nak celoteh panjang panjang.. nak pergi download sat lagu insyaallah versi melayu nie.. mahu pasang kuat kuat dalam bilik nie.. hehe.. sebelum tu siapa yang tak dengar lagi boleh dengar dulu ye.. berminat baru download.. =)




berminat??? boleh download ye.. KLIK SINI.. 


P/S: lirik lagu nie dalam bahas melayu memang membawa maksud yang mendalam.. cuba korang dengar dan follow lirik nie.. mesti korang akan berfikir sejenak...

Andainya kau rasa tak berupaya
Hidup sendirian tiada pembela
Segalanya suram
Bagai malam yang kelam
Tiada bantuan tiada tujuan
Janganlah berputus asa
Kerana Allah bersamamu



Chorus
Insya Allah Insya Allah Insya Allah
Ada jalannya
Insya Allah Insya Allah Insya Allah
Ada jalannya

Andainya dosamu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Dikau keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu
Janganlah berputus asa
Kerana Allah bersamamu



Ulang Chorus
Kembalilah
Kepada Yang Esa
Yakin padaNya
Panjatkanlah doa
Oh Ya Allah
Pimpinlah daku dari tersasar
Tunjukkan daku ke jalan yang benar
Jalan yang benar
Jalan yang benar
Jalan yang benar



Ulang Chorus


hope korang terhibur dengan lagu nie ye.. =)

8 orang gemar komen entry aku:

  1. ohmygod..really awsome...
    sgt mndalam mksud lyriknye :)

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak dengar, internet tengah slow ni......mesti best!!

    ReplyDelete
  3. wow!!!the real maher zain sing a malay song..soo marvelous

    ReplyDelete
  4. anak2 suka sangt2...terima kasih pada yang upload..

    ReplyDelete
  5. anak-anak saya amat suka akan lagu ini....

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)