HuzairieHusinBlog: Download Suara/bunyi Burung atau Haiwan

Saturday, January 22, 2011

Download Suara/bunyi Burung atau Haiwan

inilah jadi nyer bila ada orang beriya iya suruh aku cari suara burung.. puas aku geledah.. ini semua kerja salah seorang budak opis aku yang ketagih dengan burung nie.. dia kata rumah dia banyak burung.. nanti aku nak pi terjah rumah dia.. buat surprise sikit.. hehe..

okeh.. kali ini untuk mereka yang tercari cari tempat nak download suara atau bunyi burung.. sudah ku temui website tersebut.. semalaman aku mengoogle.. selamat hari nie cuti.. hehe


okeh la.. bagi peminat burung sekalian, anda boleh download surung burung di sini..


kalau nak list kan senarai tu memang banyak.. so better korang sendiri yang terjah website tu...

selamat mendownload =)

3 orang gemar komen entry aku:

  1. salam sahabat
    wah jadi penasaran seperti apa suaranya mas,makasih ya

    ReplyDelete
  2. burung walit ad kew? boleh buat bisnes nie, hehehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)