HuzairieHusinBlog: Gambar Perkhawinan Irwansyah Dan Zaskia Sungkar

Sunday, January 16, 2011

Gambar Perkhawinan Irwansyah Dan Zaskia Sungkar

bagi siapa yang terkejut dengan perkhawinan irwansya nie, boleh la baca entry zairie yang lepas.. Klik Sini

ok lah.. semalam tak sempat nak upload gambar perkhawinan irwan sebab dah mengantuk sangat.. sekarang nie baru la sempat.. puas google.. thanks kepada Oktavita.com.. kredit untuk anda ye.. =)













nota zairie :
adakah perkhawinan irwansyah dan zaskia akan menjadi wedding of the year 2011..?? masih terlalu awal kita bincangkan.. =D


6 orang gemar komen entry aku:

  1. waah..dh kahwin rupanya irwansyah..huhu..tahniah buatnya...dulu2 igt dya nk kawin ngn acha tuptup adess...dah jodoh dya ngn org len...moga dya bahagia hehehe

    ReplyDelete
  2. Oh...dia sudah berkahwin...uhuuu~

    ReplyDelete
  3. semoga diorng berbahagia ke anak cucu, lawa jg bini irwanshah tu.

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  4. dah kawen ek..taniah kpd mereka berdua

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)