HuzairieHusinBlog: Gambar Seksi Hanes Suraya Di Manggaonline.Com| Gambar Artis Malaysia Seksi 2011

Wednesday, January 19, 2011

Gambar Seksi Hanes Suraya Di Manggaonline.Com| Gambar Artis Malaysia Seksi 2011

1st time nie selak selak majalah mangga... nie kes dah tak tahu nak bukak apa lagi la nie.. terus layan mangga.. kalau korang nak layan jugak, meh klik sini.. tadi masa baca baca kat sana tertarik la pulak dengan satu foto nie.. gambar seksi hanes suraya..???? korang kenal tak siapa hanes suraya nie..??

tak kenal..? hm.. macam mana nak bagi tahu ea..?? secara ringkas nya apa yang zairie tahu la yang hanes suraya  nie pernah berlakon dalam cerita exora dulu.. yang kat tv3 tu... rasanya la.. nak lagi senang, GOOGLE..

yang nie zairie ambek dari majalah mangga.. memang seksi dan cun.. cewah!





nak lagi.. boleh cuba di google image..  =)

8 orang gemar komen entry aku:

  1. siapa dia ni?
    tak kenal..
    heh heh~
    kang jd macam rebecca al islam pulak,
    femes sebab seksi dan seksa..
    ahaha

    ReplyDelete
  2. erkkkkkkk...drama tu pun xtgk dik oii

    ReplyDelete
  3. xknal n mybe xingat kot..but...gila ah pkai gini rupa..BTW mangga klu artis2 yg kuar situ suma msti pkai cmni je

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar....
    http://adilahisharudin.blogspot.com/2010/08/azab-untuk-perempuan.html

    ReplyDelete
  5. satu tak kenal ppn ni sape

    dua, ahh mangga sampai skrg masih gambar2 gini jgk ek

    ReplyDelete
  6. Abis la...apa nk jdla dgn dunia artis skrg ni hrap je muka lawa tp akhlak xada lawa mna...klu stakat mjaja cite2 gosip mcm ni xpyahla..famous pon sbb gospi2 mcm ni krjaya seni xadala famous mna pon :( lbh krng mcm fasha sandha rebecca nur islam &rmai lg mgkin yg mcm 2...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)