HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger Scarlett's O' Hara

Saturday, January 29, 2011

Kenali Blogger Scarlett's O' Hara

salam semua... dah lama tak review blog blogger nie.. so malam nie saya nak bawak korang semua berkenalan dengan seorang blogger yang menggelarkan dirinya scarlett's petal.. kata nya.. hehe

okeh.. sebelum tu nak tanya sikit.. pernah ke blog scarletts?? kalau pernah ok la.. sebab dia pun rasanya dah senior jugak dalam dunia blog nie.. hehehe... bagi yang belum mengenali nya, saya akan membawa anda mengenali nya.. insyaallah.. =)


so zairie nak review blog beliau.. apa yang zairie nampak la.. komen ikhlas nie.. hehe..



1. header
- header yang cantik.. sesuai dengan template dia yang berbunga bunga.. kira matching la.. tapi.. wanita tu kenapa pandang tepi.. kalau pandang depan mesti reader terpikat.. hehe..

2. isi blog
-apa yang zairie nampak dan lihat + baca sekali, blog dia banyak menceritakan kehidupannya.. apa yang dia rasa.. semua nya dicurahkan ke dalam blog nya. penyampaian nya dalam blog berbentuk santai.. mudah difahami dan sampai apa yang dia mahu ceritakan..

3. widget
- erm.. scarletts... awak nyer widget terlalu banyak la... apa yang saya tengok, banyak widget blog tak penting awak letak kan.. bagi zairie ini secara tidak langsung akan memberatkan blog awak dan secara tidak langsung jugak blog awak akan menjadi lambat loading.. cara penyelesaian.. pilih widget yang betul betul penting ea untuk letak dalam blog.. saya rasa scarletts tahu apa yang penting dan tidak.. =)

ok lah.. yang baik kita terima sebagai perintis kejayaan kita akan datang.. happy blogging... jom kita terjah blog scarletts.. =)


berminat untuk zairie meriview blog korang...?? klik sini.. =)

4 orang gemar komen entry aku:

  1. tq for the review.Mmg tgh fikir nak buang widget mana yang tak patut tu.Sok kan cuti.Sok ye.Tq sekali lagi.

    ReplyDelete
  2. Opps!Nama saya Scarlett O'Hara.Scarlett's petals tu umah saya!Selamat melawat!

    ReplyDelete
  3. Salam..kenal, selalu singgah blog dia

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)