HuzairieHusinBlog: Konsert Maher Zain Live In Malaysia 2011 | Harga Tiket Konsert Maher Zain 25 dan 26 Febuari 2011

Wednesday, January 12, 2011

Konsert Maher Zain Live In Malaysia 2011 | Harga Tiket Konsert Maher Zain 25 dan 26 Febuari 2011

Maher zain is back..!!!!! penyanyi terkenal dunia sudah kembali ke tanah air malaysia.. sebelum nie beliau ada datang kat malaysia nie.. buat konsert jugak.. tapi rasa nya time tu aura dia pun dah besar jugak.. tapi rasa nya time dia datang malaysia buat konsert ramai yang tak dapat datang kan.. tahu la pulak kenapa... so, kali nie, maher zain datang sekali lagi ke Malaysia... buat big konsert tu.. hehe..





Konsert maher zain live in malaysia akan di adakan pada 25 dan 26 febuari 2011. hari jumaat dan sabtu.. kalau tak silap la.. show start pada pukul 08.30 PM. 

nie dia maklumat lengkap mengenai this konsert.

tarikh : 25 & 26 febuari 2011
masa : 08.30 PM
Tempat : Stadium Melawati Shah Alam (sebelah stadium shah alam, dekat dekat giant dan tesco extra)


Harga tiket :

  1. RM 297.00
  2. RM 253.00
  3. RM 203.00
  4. RM 103.00
  5. RM 53.00



Tak ada mahal mana tiket.. mampu untuk semua pergi.. untuk keterangan lanjut boleh klik facebook maher zain live in malaysia dan ticket online.



p/s: dengar cerita time concert nanti maher zain nak nyayi lagu insyaallah dalam versi bahasa melayu..mesti menarik.. =)

2 orang gemar komen entry aku:

  1. slm sggh pagi!wah maher zain?I like..bro pergi ke tak?kalaulah jamal abdillah ajak maher nyanyi satu lagu 'Gadis Melayu' kan..mesti pengsan semua gadis+wanita+mak budak he3...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)