HuzairieHusinBlog: Kuasa SEO | Traffic Blog Yang Agak Luar Biasa Hari Ini

Sunday, January 2, 2011

Kuasa SEO | Traffic Blog Yang Agak Luar Biasa Hari Ini

hari nie tak tahu kenapa traffic blog aku nie sesak sangat.. kalah MRR2 yang selalu jem tu.. alhamdulillah.. ni yang menjadi pembakar semangat untuk berblogging sekali gus tak sabar nak nak beli domain sendiri nie.. rasa nya dalam beberapa hari lagi akan lahir lah zairie.com.... amin.. hehe

okeh.. untuk berkongsi dengan korang semua traffic blog zairie husin hari nie.. peringatan.. bukan nak menunjuk atau apa apa lah.. salah satu sebab nya nak jadi pembakar semangat untuk blogger baru...

note.. : masih belum mampu lagi lawan traffic blogger blogger hebat.. hehe




kebanyakkan yang datang dari ejen carian google.. tengok la.. hari nie je hampir 240 visitor dari google.. thanks spider google.. hehe




ok.. nak kena main ngan SEO lagi nie.. hehe...

12 orang gemar komen entry aku:

  1. wahwah..banyaknye. hehee.jeles tengok.

    ReplyDelete
  2. waaaaaa bestnyer asyik traffic jem jer...jelessss nih hihi

    hepi new year!!

    ReplyDelete
  3. bnyk dpt info dr blog kamu...mau belajar juga tentang nuff...ketinggalan bas ni...ihiihhiih :p

    ReplyDelete
  4. itu lah kuasa SEO cewah....hehe...gud2

    ReplyDelete
  5. SEO ni menatang mende lak ni bro

    ReplyDelete
  6. BW. wah! bagus tu.. nak tiru gak. hehehhe. baru nk aktif blogging huhuhu.

    congrts bro!

    ReplyDelete
  7. sampai ke sudah TK x phm2 pasal SEO ni..
    huhu..

    ReplyDelete
  8. Bro, cam mana nak check out traffic mcm nih ya? tlg ajar leh? wjx7810@gmail.com

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)