HuzairieHusinBlog: Pelakon Siti Saleha Bertudung | Pelakon Drama Ustaz Amirul

Monday, January 3, 2011

Pelakon Siti Saleha Bertudung | Pelakon Drama Ustaz Amirul

sebelum tu nak tanya korang sikit.. korang kenal tak pelakon yang bernama siti saleha??? ha..??? jawab jawab.. hehe.. okeh... kalau tanya zairie pulak, ermmm... ni 1st time zairie dengar nama dia... tak pernah dengar pun nama dia sebelum nie.. atau aku yang jarang tengok tv nie.. haha..

ha.. tak kesah la... nak cerita pasal siti saleha nie.. kalau korang nak tahu umur dia nie baru 20 tahun.. wah.. muda lagi tu.. ada change la.. hehe.. 


amacam..?? lawa kan.. bertuah siapa jadi BF u nie.. haha... ok ok.. cukup la sampai kat situ intro yang ke laut...

berbalik kepada topik asal, siti saleha bertudung..?? ha.. jangan ada yang terkejut ye.. siti saleha memain kan watak penting dalam drama terbaru beliau yang memerlukan beliau bertudung.. kata siti saleha nie...



"Saya terima watak ini (bertudung) sebab respons yang bagus daripada peminat. Pada saya, bukan susah untuk memakai tudung kerana saya pernah bertudung semasa bersekolah dulu.
"Tetapi setelah berlakon watak ini, saya perlu bermain dengan perasaan,"
bagi zairie siti saleha nie memang best kalau berlakon... tak sabar nak tunggu cerita nie.. kompem meletup punya lah!
untuk pengetahuan korang, drama ustaz amirul akan ditayangkan pada 7 januari 2011, setiap jumaat jam 9 malam. so lepas berita TV3 je tak payah nak tukar chanel lagi.. hehe..

nota penulis : kalau siti saleha terus bertudung walaupun bukan time shooting bagus jugak.. mesti bertambah manis.. apa apa pun gud luck ye untuk siti saleha.. chaiyok..!!




10 orang gemar komen entry aku:

  1. x sbr nk tggu citer nie.

    ZA,biler nak promote blog FA nie?

    hehehe

    *muka x tau malu :)

    ReplyDelete
  2. Salam....
    Owh siti saleha yg berlakun dalam filem habil Qabil tu kan....

    ReplyDelete
  3. siapa ek, penah berlakon drama ke, yg ckp slang2 rasa mcm nak lempang tu? eh bukan eh...hahah

    ReplyDelete
  4. 20 tahun 2011 ke 2010?
    nak terai ni.. haha

    ReplyDelete
  5. die ni 21 thn ni..
    skola aku dlu bdk ni

    ReplyDelete
  6. salam... ai.. dak ni la adk sam bunkface en... huhu.. comey.. tp die ckp cm slang ckit..

    ReplyDelete
  7. siti saleha satu sekolah ngan ku dulu..selalu nampak die aje kat sekolah tu..die junior ku ar tapinye.hehehe

    ReplyDelete
  8. tarok gabor die pakai tudung le satu..leh save as..ahaha..

    ReplyDelete
  9. ZAIRIE...
    best berlakon?
    hrrrmmm...
    tunggu 5 tahun akan datang lah..
    tk bleh blah dgn pembawakan diri dier yg prasan mixed blood tu.. pastu gigi.. tu..buat lakonan dier tk berkesan.. nampak cam sama..n tk der perasaan..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)