HuzairieHusinBlog: Perdana Menteri Beri RM 65000 Kepada Pemain Bola Sepak Malaysia | Pemain Malaysia Terima Insentif

Thursday, January 13, 2011

Perdana Menteri Beri RM 65000 Kepada Pemain Bola Sepak Malaysia | Pemain Malaysia Terima Insentif

wah..! amat terkejut bila baca paper hari nie.. Perdana menteri malaysia akan memberikan RM 65000 kepada semua player malaysia termasuklah jurulatih nya sekali.. gila la.. RM 65000 tu.. beruntung diorang nie.. jeles aku.. nak kena jadi player jugak nie.. kat mana ada selection bola sepak nie.. nak pergi.. ahahaha


KREDIT TO KOSMO

apa yang zairie baca kat paper kosmo tadi, RM 65000 itu diberi atas kemenangan yang di capai oleh malaysia dalam piala suzuki yang lepas.. menurut PM kita lagi, Setiap pemain dan jurulatih diberikan unit Amanah Saham Wawasan 2020 berjumlah RM50,000 yang bagaimanapun tidak boleh dikeluarkan sehingga tempoh 10 tahun. tak apa.. bagi zairie dalam 10 tahun tu bukan lama mana.. sekarang masa kan cepat berlari.. bukan berjalan dah. hehe..

menurut PM lagi, mbuhan wang tunai RM10,000 adalah daripada kerajaan dan RM5,000 lagi melalui Skim Hadiah Kemenangan Sukan (Shakam) Majlis Sukan Negara (MSN). maka kesemuanya jadi la RM 65000 setiap seorang... =)



Lepas nie hope bola sepak malaysia akan terus maju lagi.. pasti suatu hari nanti kita dah setaraf dengan jepun sekali gus dapat pergi ke piala dunia.. insyaallah.. =)




klik sini untuk baca di akhbar kosmo

3 orang gemar komen entry aku:

  1. terkejut gak tadi. memang lumayan.

    ReplyDelete
  2. Pergh... Banyak tu.. Tp berbaloi la apa yang mereka telah sumbangkan untuk negara..

    ReplyDelete
  3. banyak gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !rezeki jgn dtolak hehe


    ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
    # Awek Leggings Ketat Seksi #
    # Sikap Cuai Bawa Padah !#
    # Teks Ucapan Paling Sempoi !#

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)