HuzairieHusinBlog: Persembahan Hafiz AF7 di Juara Lagu 25 | Persembahan Terbaik Juara Lagu 25

Sunday, January 9, 2011

Persembahan Hafiz AF7 di Juara Lagu 25 | Persembahan Terbaik Juara Lagu 25

wah..!! giler kentang la ngan hafiz nie.. tengah layan Anugerah juara lagu nie... nak komen sikit dengan persembahan hafiz af7 di juara lagu 25 nie...




hafiz menyanyikan lagu noktah cinta.. memang best dia punya persembahan... penuh dengan dramatik... mula mula bila tengok persembahan dia nie rasa macam bosan je... apa la persembahan dia nie.. bosan giler.... biler tang part dia kena tembak tu... giler la....!!!! terkejut aku... rasa macam betul tu...  aku pulak yang cuak time tu.. real beb! tak fikir apa apa dah.. penuh dengan tanda tanya...

aku ingat dia kena percikan api kat stage tu.. cara hafiz jatuh... cara dia mengerang kesakitan... memang real... time orang ramai ramai datang tu siap bawak tenpat angkut tu memang part paling cuak... sedih lak aku.... benda benda macam nie boleh jadi dekat anugerah berprestij macam nie.. 

time tu dah dengar dah orang jerit nama hafiz... Hafiz..!!!! gila la... rugi siapa tak tengok.. serius rugi... risau aku weh.. 

tapi apa kan daya... WAKENABEB!!!


bagi aku kalau hafiz tak menang persembahan terbaik anugerah juara lagu bagi tahun 2011 nie, dia dah menjadi persembahan terbaik di hati aku... tak terfikir pun yang idea mencuak kan orang nie mampu diorang buat.... lagi sekali..


WAKENABEB..!

3 orang gemar komen entry aku:

  1. sedap sgt sore hafiz td...dngar sambil2 wat assignmn group kat tv...yg lain2 macam tak best je...myb sbb tak fokus..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)