HuzairieHusinBlog: Rancangan Anda Ada 60 Saat Di Astro Ria | Rancangan Permainan Mencabar Di Astro

Sunday, January 16, 2011

Rancangan Anda Ada 60 Saat Di Astro Ria | Rancangan Permainan Mencabar Di Astro

sekarang nie tengah layan game show yang di hostkan oleh nabil raja lawak.. rancangan anda ada 60 saat.. game show yang best dan memberi hadiah wang tunai kepada peserta..

bila tengok cerita nie ada jugak rasa macam tengok raja lawak.. yang si nabil tu dok buat lawak je memanjang.. tapi bila engok balik, nabil memang ada bakat menjadi pengacara.. pandai jugak la bermain dengan emosi.. =)


bagi yang belum pernah tengok rancangan nie, memang rugi.. sebab kadang kadang menguji mental kita jugak.. mental dan fizikal.. memang susah bila berada kat gelangang tu.. yang penting, mental + fizikal mesti kuat... 

corak atau format permainan nie sama je seperti rancangan jangan lupa lirik.. diberi  talian hayat.. tapi apa yang lain nyer, cuma bagi talian nyawa sahaja.. sebanyak 3 kali talian hayat nyawa nie.. 

setiap peserta akan di uji dengan satu permainan yang mencabar dan peserta tersebut perlu menyelesaikan permainan itu dalam tempoh 60 saat. jika masa sudah tamat, peserta di kira gagal dan munkin akan di singkir kan.. ok.. part nie la penting nyer talian nyawa.. kalau peseta itu ada talian nyawa dia, dia boleh repeat balik game tu... 




kita tengok memang senang game nie... tapi sebenarnya susah...  bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah...

yang penting...

" anda ada 60 saat...."

2 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)