HuzairieHusinBlog: Sah! Ahmad Dhani Pengetua AF9 2011

Wednesday, January 26, 2011

Sah! Ahmad Dhani Pengetua AF9 2011

Salam 1 AF...

gila lah! terus salam akedemi fantasia nie...demam af dah kembali.. siapa yang minat dengan AF nie mesti dah demam dah nie.. saya..?? saya sihat lagi.. kurang sikit demam nye.. sebab dah jarang dah tengok.. time betul betul follow AF nie time zaman mawi dulu.. dari diari sampai la konsert.. memang tak pernah  miss.. fenomena mawi la katakan.. hehe



AF9 akan dimulakan pada bulan april tahun nie.. lagi pun sekarang nie tengah audition af nie.. rasanya season nie mesti diorang pilih yang betul betul berbakat... katanya lagi season nie af menjamin kelainan... so, nak tahu jugak apa yang lain nyer.. mesti banyak surprise nanti...




pengaca af af9 kita dah tahu... sekarang nie pasal pengetua pulak.. dah baru je hari nie pengetua af9 di umumkan... tahu siapa....??? vokalis Dewa19 Ahmad Dhani..!!! taniah kepada beliau yang dapat jawatan tertinggi af nie.. hope dia dapat mencurahkan segala ilmu dan pengalaman beliau kepada anak didiknya kelak.. 



tadi ada jugak jalan jalan singgah ke blog lain.. ada yang tidak bersetuju dan ada yang bersetuju.. saya...?? tidak kisah.. bagi saya kita jangan pandang dari satu sudut sahaja.. cuba kita pandang dari pelbagai sudut...

bagi saya pimilihan ahmad dhani merupakan satu pilihan yang ok.. boleh lah diterima.. bagi saya dengan pengalaman yang ahmad dhani ada mungkin mampu membimbing anak didiknya menjadi penyayi yang berjaya.. siapa tahu...?? 

so, tak perlu la kita pertikai.. ada hikmah di sebalik apa yang berlaku.. insyaallah...

2 orang gemar komen entry aku:

  1. tak da ke yang rakyat malaysia yang boleh d'jadikan sebagai pengetua AF9 nie?..sampai orang luar d'pilih..ish ish ish

    ReplyDelete
  2. wah! mesti lebih dahsyat lagi dr sebelum2 nie,

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)