HuzairieHusinBlog: Sah! Sharifah Shahira Jadi Penyampai Radio (deejay) Suria FM 2011

Friday, January 28, 2011

Sah! Sharifah Shahira Jadi Penyampai Radio (deejay) Suria FM 2011

nampak nya keluarga suria fm akan menerima orang baru tak lama lagi.. hm.. makin meriah la suria fm nanti... lagi pun suria fm nie pun selalu jugak saya dengar.. lagu dia and deejay semua best best.. paling best suka waktu malam.. bersama tuah..  =)


sharifah shahira akan bergandingan dengan halim dan zizi di breakfast at suria. hm.. lagi riuh la pagi tu.. halim dan zizi dah la kelakar.. masuk  sharifah shahira nie tak tahu la macam mana.. mahu pecah konti tu.. comfirm kelakar nyer... hehe...


shahrifah shahira telah menerima kontrak menjadi deejay di suria fm selama 1 tahun.. hope kalau dah tamat kontrak nie suria fm akan sambung kontrak dia lagi.. lagi pun  dia mengacara best.. maybe jadi deejay lagi best.. =)


ehem2 : sentiasa doakan kejayaan sharifah shahira.. =)

1 orang gemar komen entry aku:

  1. yeah :) suria fm de bez(^__^)
    d'tmbah dgn deejay d0wg yg semp0i2...he.

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)