HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger Kembali..!

Saturday, January 29, 2011

Kenali Blogger Kembali..!

salam semua... erm.. dah lama kan zairie tak review/promote blog blogger... last zairie buat pun time segmen kenali blogger... thanks kepada siapa yang beri sokongan dengan menjayakan program nie.. =)




ada jugak blogger tanya kat saya, tak nak buat lagi ker review blogger..?? hari tu tak sempat nak join... so, hari nie pun zairie free... tak pergi mana mana... maybe petang keluar kejap kot.. berjogging.. hehe...apa kata kita buat segmen win win situation...???







macam mana tu..?? senang je... saya review blog korang, korang review blog anda... macam mana...? sama sama mendapat faedah dan manafaat.. betul tak...??

cara nak join:

1. buat satu entry. tajuk: Kenali Bloggers 2011
2. header blog zairie..
3. review or bagi pendapat la mengenai blog zairie, komen la apa apa pun.. nanti zairie akan review pulak blog korang.. sama sama review..
4. dah siap paste permalink entry korang dekat entry nie ye.. 

tujuan : untuk mengetahui pendangan ornag lain mengenai blog kita.. =)


tarikh tutup : 1 febuari 2020 =)

15 orang gemar komen entry aku:

  1. Salam...
    Teringin jgk nak join,
    ada masa nanti kita buat n3 ek.

    ReplyDelete
  2. makaseh bro sebab xplen pasa bintang tu

    ReplyDelete
  3. As Salam...ni first time i dtg blog awak..kiter dah buat entry..nanti chek yer..thanks..

    http://inanazir.blogspot.com/2011/01/kenali-bloggers-2011.html

    ReplyDelete
  4. okayokay..datang folo dan terasa nak jugak join segmen ni..
    http://fadilabdul.blogspot.com/2011/01/kenali-bloggers-2011.html

    ReplyDelete
  5. Follo lah blog saya yer ...
    http://wan-media.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hye...nak join jugak...dh wat pun entry..sila2la melawat...

    http://kisahkuygbenar.blogspot.com/2011/01/kenali-bloggers-2011.html

    ReplyDelete
  7. ila follow... hek3..

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/01/kenali-bogger-2011.html

    ReplyDelete
  8. hi nak join sekali!
    da siap bt entry da pun, sila la tengok dan comment apa yang patut. terima kasih. :)

    http://ezaty-mylife.blogspot.com/2011/01/kenali-blogger-2011.html

    ReplyDelete
  9. http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/kenali-bloggers-2011.html

    nak join!! :D

    ReplyDelete
  10. wah best segmen ni..
    blh tgk blog org..
    syokk....
    http://ehin90.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. http://vanillasynus.blogspot.com/2011/01/kenali-bogger-2011.html

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)