HuzairieHusinBlog: Suria.Fm SuriaShowdown Band Kampus 2011 | Pencarian Band Student 2011

Saturday, January 29, 2011

Suria.Fm SuriaShowdown Band Kampus 2011 | Pencarian Band Student 2011

salam buat pembaca semua.. saya nak share dengan korang semua satu benda yang di anjurkan oleh suria fm. sebenarnya dah lama dah dengar benda nie di radio, just malas sangat nak ambil port. so saya tahu kebanyakkan blogger dimonopoli oleh student.. betul tak..? hehe.. kali nie suria fm telah mengadakan suria showdown 2011. tetapi khas untuk pelajar IPTA & IPTS sahaja. bagi yang dah bekerja atau dah habis belajar tu, sorry ye...

bagi yang berminat tu boleh la sertai ujibakat suria showdown nie.. tunjuk kan bakat anda bermain alat muzik.. mesti korang ada band kan?? so, masa nie lah nak korang nak tunjuk bakat terpendam anda kan?? 

tarikh ujibakat :

1. 29 januari 2011 (penang megamall, penang)
2. 30 januari 2011 (east cost mall, kuantan)
3. 05 febuari 2011 (the zone mall, johor baharu)
4. 06 febuari 2011 (plaza metro kajang, selangor)
5. 29 febuari 2011 (plaza alam sentral, shah alam)

so, jom meriahkan suria showdown nie.. mungkin anda yang mereka cari.. mana tahu kan..? tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.....


siapa yang join tu jangan lupa bawak kad pengenalan dan kad pelajar korang.. sangat penting masa pendaftaran.... gud luck untuk korang.. =)

1 orang gemar komen entry aku:

  1. haha.. hari tu jumpa dorang. kesian tak dapat sambutan dari bebudak kampus.. ahaha...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)