HuzairieHusinBlog: Tahun Baru, Wajah Blog Baru

Sunday, January 2, 2011

Tahun Baru, Wajah Blog Baru

salam guys..! cuti 3 hari tapi nak update 1 entry pun susah.. hm... jatuh la traffic kalau macam nie.. okeh.. 3 hari yang amat memenatkan.. kena tolong my cousin.. dia nak kawin.. kawin dengan orang minang.. meriah jugak.. lain sikit diorang nyer adat.. dapat melihat sesuatu yang baru.. yang tu nanti zairie boleh entry khas.. mengenai perkhawinan orang minang.. tengok la kejap lagi ke.. hehe..

kalau korang perasaan, mesti ada kelainan pada blog nie kan..?? yup! betul tu.. zairie baru je tukar template blog.. tahun baru... wajah blog kena la baru jugak.. kan kan kan..?? hehe.. hm.. dalam sibuk sibuk pun sempat lagi tukar kulit blog.. zairie zairie.. huhu..




so macam mane?? ok tak?? ada sebarang komen..?? kejap lagi la komen k.. bagi zairie, zairie berpuas hati dengan template nie.. 1st, sebab dia nampak simple.. tidak terlalu crowded dengan warna warna dan widget widget yang melampau.. simple and nice.. lagi pun bagi zairie, sedap mata zairie memandang..  =)




dalam template baru nie, zairie sudah memperbanyakkan link tab kat bawah header tu.. bagi zairie mudah untuk reader zairie mengakses untuk ke kategori lain.. just for your information, zairie pilih mengikut label yang paling banyak zairie tulis.. =)



next mengenai shout out.. kalau dulu zairie letak kat bawah, sekarang nie zairie up sikit.. bagi dia dok kat atas.. korang bukak je mesti dah nampak dah.. korang klik je icon shoutouts tu.. keluar la dia.. huhu..



ruangan komen.. kalau korang selalu komen kat blog zairie, dulu zairie pakai intense debate.. sekarang nie zairie pakai yang biasa je.. blogger comment nyer.. bukan tak nak pakai intense tu, tapi tak tahu la apa masalah kat intense or template nie.. intense tak boleh support.. habis komen komen yang lepas.. sayang betul.. tak apa lah... pakai komen blogger nie dia mesra SEO sikit.. ok la dari tak ada.. hehe...


okeh la.. itu je kot.. akhir kata dari zairie....


kalau nak share entry zairie share je la... tiada masalah.. =)


happy blogging =)