HuzairieHusinBlog: Traffic Blog Zairie.. Permulaan Tahun 2011 Yang Tidak Mengecewakan

Monday, January 3, 2011

Traffic Blog Zairie.. Permulaan Tahun 2011 Yang Tidak Mengecewakan

Baru balik kerja nie.. tadi kerja kat opis, sekarang nie kerja kat rumah lak.. jadi part time blogger.. kerja kerja jugak.. blog jangan biarkan terabai.. takot gaya penulisan lari lak.. =)

alhamdulillah.. syukur sangat sangat.. zairie lihat makin hari makin banyak berlaku perubahan pada blog zairie nie.. ni semua adalah bantuan korang jugak.. yang selalu mai lepak sini. korang memang best la... tabik spring nie.. hehe... zairie tahu.. tanpa korang semua, zairie rasa blog zairie nie dah tutup da.. buat apa kita berblog tanpa kawan kan.. bagi zairie, kawan  kawan la yang banyak membantu kita sehingga kita berjaya.. setuju tak???

okeh.. semalam zairie ada tujuk sikit secara kasar traffic blog zairie.. klik sini.. memang zairie terkejut.. tak sangka blog zairie nie boleh pergi sejauh nie.. hari nie zairie hampir terkena heart attack lagi.. lagi terkejut bila buka nuffnang anallytic.. macam tak percaya... huhu..



alhamdulillah.. bagi zairie, zairie tak bertanding dengan siapa siapa.. zairie bertanding dengan diri zairie sendiri.. setiap hari kita akan belajar sesuatu yang baru.. praktik kan apa yang korang belajar tu...

ada seorang blogger hebat and my sifu sendiri bagi tahu kat zairie.. satu je dia cakap kat zairie dan membuat kan zairie terfikir apa yang beliau cuba sampai kan..

" kau buat, kau akan dapat zairie..."

sekarang zairie faham.. apa yang dia suruh zairie buat... thanks sifu..!!! =)

4 orang gemar komen entry aku:

  1. pehhhhh ! tinggi menggunung tu ...jeles mak encek..muehehehehe :P

    ReplyDelete
  2. fulamak...tak terkejar weh..hehe

    ReplyDelete
  3. cikgu naman.. boleh kejar.. hehe =)

    ReplyDelete
  4. dah beriban follower, mesti la kan. hehe :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)