HuzairieHusinBlog: Video Fasha Sandha Pakai Bikini | Fasha Sandha Jawab Isu Pakai Bikini Di Bali

Friday, January 14, 2011

Video Fasha Sandha Pakai Bikini | Fasha Sandha Jawab Isu Pakai Bikini Di Bali

ramai betul ye yang nak cari gambar fasha sandha pakai bikini.. adoi.. macam macam dengan manusia nie.. kalau benda benda macam nie laju je diorang search kat google.. hehe..

kadang kadang kita boleh menilai dari luaran je.. dalaman?? hanya tuhan je yang tahu.. kenapa dan mengapa..? hanya tuan badan je yang tahu.. kan..? 



dan masa pengumuman finalis ABP 10, wartawan harian metro sempat menemubual fasha sandha mengenai isu fasha sandha pakai bikini time kat bali indonesia.. so nak tahu jawapan dari fasha, boleh la tengok video nie... 

kredit to harian metro for this video =)




ok lah.. anda lihat anda nilai la..  suka dengan kata kata melodi, "tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi.."

5 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)