HuzairieHusinBlog: Zairie Perlukan Pendapat/Pertolongan Korang | Kaki Motor Diperlukan Beri Pandangan

Thursday, January 20, 2011

Zairie Perlukan Pendapat/Pertolongan Korang | Kaki Motor Diperlukan Beri Pandangan

salam... nak motor...!!!!!! tu lah yang sedang meronta diri ku sekarang nie... dalam kebuntuan dalam memilih motor mana harus di beli... hari tu aku dah pergi survey harga dan tengok display motor nie.. fuh! pening jugak nak buat pilihan nie.. penat cina tu rekeman kat aku.. bertambah pening sekarang nie.. huhu....

so bila dipikir pikir nak ambek lagenda.. tapi tak pasti yang mana satu.. sebab ada 2 model lagenda.. satu yang lagenda 115Z dan satu lagi Lagenda 115ZR.. dua dua nampak cun.. bisa bikin hati nie cair beb! haha..

Lagenda 115Z


Okeh.. gambar di atas nie model yamaha lagenda 115Z..nampak memang menarik.. orang kata bentuk macam ultromen sikit.. tak kesah la.. janji lawa.. hehe.. kalau model 115Z nie, banyak warna untuk buat pilihan.. tapi di hati ku warna merah.. nampak garang beb!


Lagenda 115ZR


Okeh.. yang gambar atas nie pulak model 115ZR.. beza tak banyak pun.. cuma diorang bagi ngan sport rim sekali.. tp ada 1 warna je.. warna biru.. kira limited edition la... lawa jugak..

aduh.. pening pening....

hope korang semua boleh bagi pendapat ye.. tak kesah la.. nak tahu pandangan korang lak macam mane... tolong ye.... =)

3 orang gemar komen entry aku:

  1. salam bro! hurm, wah! bg ak la. aku pilih yg merah punya tu. hehe... tapi kan..dengar kata motor ni slow lah...(komen dri penggunanya) tapi kan... kalau ada duit lebih sikit..tunggu la LC baru keluar....hehe...

    walaubagaimanapun, sy sokong anda pilih yg warna merah..tp biru cun gak..hahah....beli je warna biru...

    ReplyDelete
  2. amir.. thanks beri pandangan.. yeke slow.. ok la tu.. zairie pun bukan selalu bawak laju2 pun.. ada la dlm 80.. hehe.. asalkan boleh berjalan ke dpan.. hehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)