HuzairieHusinBlog: Ayat Ayat Jiwang Yang Boleh Digunakan Dalam Filem I'M Not Single

Tuesday, February 22, 2011

Ayat Ayat Jiwang Yang Boleh Digunakan Dalam Filem I'M Not Single

okeh.. aku baru je balik dari kerja... terus bukak lappy... itu perkara pertama yang aku akan buat... macam biasa... masa tunggu lappy aku nie bersiap sedia untuk berkhidmat untuk aku, aku bukak tv.. astro ria... sekali cerita I'M Not Single la... filem favourite aku tu... 



bagi aku cerita nie memang sesuai sangat la bagi orang yang sedang dalam proses nak mengayat perempuan... sebab apa??? sebab banyak ayat power yang boleh guna... serius... aku pernah guna... cair beb perempuan (sekarang dah jadi awek aku.. hehe)... cair macam coklat kekbury tu... hehe

tak tahu la korang macam mana lak... bagi aku cerita nie memang jiwang giler... tambah dengan lagu dakmie tu.. 

serius... aku suka giler tengok lisa surihani dalam cerita nie... dia memang cun gila lah.. lagi pun suara dia macam suara manje la.. terpikat i. hehehe.... 

okeh... meh aku share sikit ayat paling power dalam cerita nie... dengar and fahami ye betul2.. kehkeh


"walaupun syurga itu indah....
saya tetap pilih awak....

walaupun hembusan angin malam itu menyenangkan...
saya tetap pilih awak...

dan... walaupun waktu itu nyawa...
 saya tetap pilih awak....

dan sekarang awak tahu kan betapa pentingnya awak dalam hidup saya....??

saya tak takut kehilangan awak... tapi... apa yang saya takut.. saya kehilangan cinta awak......"




perggghhh!!!! giler la.. amacam?? power tak??? guwa pasti la pasti cair punya perempuan yang korang nak ayat... tak percaya??? cuba la.... aku dah cuba... 

anda bila lagi??? kehkeh

17 orang gemar komen entry aku:

  1. power seh, paling bermakna yang last tuh...

    ReplyDelete
  2. xpower pun..hahahahah..ayat2 macam ni xlayan lah dik..
    ayat ni best;
    'i want to be superhero,guess which one i should be'
    'superman?batman?spiderman?'
    'No'
    'Then?'
    "i want to be YourMan'

    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. haha.xboleh blah la. tapi ok juga suggestion ni. at least sesapa yg tgh mencari, memang layak untuk mencuba. :)

    ReplyDelete
  4. haha..nie ayat awal ashaari...

    ReplyDelete
  5. @ejaha... tahu xpe.. tu yang buat wanita cair.. hehe

    ReplyDelete
  6. @c-teahehe.. tahu xpe.. time maya baca surat.. hehe

    ReplyDelete
  7. perghh... pengkomen kedua punya ayat tu, nk pnjam boleh? nak jugak!

    ReplyDelete
  8. hahahhahaahha!
    ayat paling gua suka dan bole buat gua cair:

    "gua belanja lu makan steak. ok?"


    ini baru romantik. kehkehkeh.


    p.s: pasa sanda lagi lawa

    ReplyDelete
  9. walaupun syurga itu indah....
    saya tetap pilih awak....

    gila menyampah aku dengan ayat tue.

    -perempuan yang tewas dengan ayat laki adalah perempuan yang lemah-

    ReplyDelete
  10. peh, mmg power ar, metafora, hyperbola semua ada, kehkeh, tp aku tak pandai nk mengayat2 nie, hee

    ReplyDelete
  11. tetiba rasa nak tengok balik citer ni, ada ke dialog tu sumer?

    ReplyDelete
  12. power bro..gua bace pown leh cair mcm kalbury..hehe..betol ark gua eja nie bro..bro , gua maw join..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)