HuzairieHusinBlog: Chelsea Lawan Liverpool 6 Febuari 2011 | Chelsea Bakal Menang?

Wednesday, February 2, 2011

Chelsea Lawan Liverpool 6 Febuari 2011 | Chelsea Bakal Menang?

pelawanan yang tak sabar ditunggu nie... Chelsea vs Liverpool...!!! mesti best fight game nie nanti.. tambahan pulak chelsea dah beli si torres nie... makin kuat la jentera chelsea nanti... korang rasa rasa siapa akan menang?? chelsea atau liverpool?


kalau tanya saya siapa yang menang sudah tentu saya akan memilih chelsea.. bukan sebab saya minat chelsea k..saya fan arsenal yang tegar.. hehe... ini berdasarkan kepada beberapa faktor...

1. pemain
kalau kita tengok chelsea lebih banyak star daripada kelab liverpool.. player liverpool pun rasanya banyak dah pergi kelab lain.. dengar cerita salah seorang player liverpool akan ke arsenal... tak kompem lagi part tu.. back to point.. chelsea banyak killer player.. contohnya seperti lampard, drogba, malauda.. diorang nie semua player player yang hebat... drogba dah macam machine goal dah... kali nie kalau chelsea letak drogba dan torres jadi striker rasa nya reina kena kerja kuat la.. hehe

2. match stats
yang nie memang susah sikit la nak cakap... kalau kita tengok perlawanan sebelum nie memang liverpool banyak yang kalah jika dibandingkan dengan chelsea.. lagi pun kalau kita tengok ranking sekarang nie, chelsea [unya rank lebih tinggi dari liverpool..

3. Home Away Stadium
kali nie liverpool kena main dekat stamford bridge pulak.. main dekat tempat chelsea.. sudah tentu aura dari supporters sendiri dan bermain di tempat sendiri memberi kelebihan kepada chelsea.. kan..??



tapi.... bola itu bulat... macam macam boleh jadi.. selagi belum ditiupkan wisel penamat, kita tak boleh buat sebarang spekulasi... just wait and see....


so.. sama samalah kita tunggu...

match : chelsea vs liverpool
date: 6 febuary 2011
venue: stamford bridge, england


liga orang putih tengok jugak.. tapi liga malaysia jangan lupa abaikan ea.. liga super dah start dah... majulah sukan untuk negara kita... =)

5 orang gemar komen entry aku:

  1. jeng jeng jengggggg....ya bola itu bulat bola itu satu...sama2 lah tgk...

    ReplyDelete
  2. pasti ditonton dengan khusyuk dan tawadduk..
    ^^

    ReplyDelete
  3. Walaupun Drogba hebat, tapi sejak kebelakangan ni dia main memang hampeh..Hadoi2...Match Chelsea lawan ngan team biasa pun boleh kalah teruk..Huhu..So, maybe malam tu Torres adalah harapan kot...Apa2pun..I'm blue..Hehehe..

    ReplyDelete
  4. mesti laa chelsea yg menang.. =)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)