HuzairieHusinBlog: Download Lagu MP3 Yang Mengasyikkan!

Friday, February 25, 2011

Download Lagu MP3 Yang Mengasyikkan!

wah! tajuk aku memang tak boleh blah.. mengasyikkan tu.. entah dari mana la ilham aku tu.. kehkeh... okeh.. aku baru je nak aktif balik aku punya blog lagi satu.. blog untuk khas yang gemar mendownload lagu.. termasuklah diri aku sendiri.. sebenarnya blog lagu aku tu dah lama dah publish.. cuma sekarang nie baru aku nak aktif balik.. bagi nyawa balik dekat blog tu.. hehe




dalam blog nie aku banyak masukkan lagu 90an dan terkini... tapi buat masa nie banyak yang 90an dulu la.. yang terkini nie aku akan update secepat yang mungkin.. maybe besok ke... esok kan cuti.. boleh la aku berblog gila gila.. hehe..


okeh... kalau nak survey dulu blog aku tu okeh je.. insyallah lagu apa yang korang cari akan jumpa kat situ..

ha..! lupa lak aku nak ingat kan.. kat blog tu aku tak letak widget followers taw.. aku letak widget like fan page tu.. korang like la yer.. kalau korang nak request lagu apa apa just post je kat wall fan page tu.. insyaallah aku akan cari lagu korang tu...

okeh.. :D

jom ke blog muzik aku...









2 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)