HuzairieHusinBlog: Jangan Lupa Lirik Musim Ke-3 : Lagu Disebalik RM1 Juta!

Sunday, February 6, 2011

Jangan Lupa Lirik Musim Ke-3 : Lagu Disebalik RM1 Juta!

sekarang nie saya tengah layan jangan lupa lirk musim ke-3.. sekejap je masa berlalu... bila layan jangan lupa lirik nie kadang kadang bukan je menguji peserta.. sometimes menguji kita jugak yang selalu pergi karoke nie.. bila join jangan lupa lirik nie, follow peserta nyanyi sekali kadang kadang kantoi jugak lirik.. walaupun lagu tu selalu kita nyanyi kat karoke.. nampak sangat... nampak sangat yang kita nie sekadar boleh karoke ke.. kalau kat stage mahu blur.. hehe



sedap jugak ye bila dapat masuk jangan lupa lirik duit nie.. duit pun masyuk.. dapat 500 pun jadi la.. dah la dapat duit.. dapat masuk tv lak tu.. mahu popular 1 kampung... 

setakat nie apa yang saya tengok, peserta hanya dapat sampai tahap 100 ribu je... teringin jugak saya nak tahu apakah lagu disebalik rm 1 juta  tu.... agak agak korang la kan, lagu apa yer.....???

bagi saya, saya rasa mesti lagu yang berpatriotik punya.. macam lagu bertemakan kemerdekaan ke... sebab apa??? sebab lagu tu time merdeka je nyayi.. comfirm la diorang tak ingat nyer lirik tu...melodi tu insyaallah la ingat sikit sikit... hehe... tapi kalau rezeki mereka dah dapat 1 juta nie, alhamdulillah lah.. kira nya catat rekod la... 1st peserta yang dapat 1 juta dari musim pertama lagi.... 

kalau dapat 1 juta mahu terus ambek BMW 3 Series... cash! tambah lak kenduri 3 malam tak henti henti... hehe

1 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)