HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger Baru 2011

Saturday, February 19, 2011

Kenali Blogger Baru 2011

salam blogger...

sekarang nie kalau kita tengok makin hari makin banyak blogger baru yang muncul... dah nampak ramai yang suka menjadi blogger.. best kan macam nie... dunia blogger makin meriah.. tak ada la anak anak muda sekarang nie buang masa dok melepak.. at least ada jugak aktiviti nak di buat..

hujung minggu nie dari tak buat apa apa aku nak ajak semua blogger baru join.. insyaallah aku akan cuba buat apa yang  termampu...

syarat untuk join..

* anda mestilah mempunyai followers bawah 100...

yang perlu dilakukan:

1. buat satu entry bertajuk : Saya blogger baru 2011
2. header blog ini..


3. dalam entry tersebut cuba korang story sikit pasal blog korang.. blog pasal apa? bila buat blog, or apa saja terlintas di fikiran korang..

4. siap.. paste kan link korang tu kat ruangan komen entry nie...


mudah kan?? berblog sambil berkenalan.. mengeratkan silaturrahim sesama blogger... :-)


bila dead line?? maghrib nanti...

salam =)

15 orang gemar komen entry aku:

  1. terbang dari blog Ben Ashaari..nak join. tapi follower dah seratus lebih..

    ReplyDelete
  2. hye..singgah cni..

    jom join GA first blog saya..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. ini link blog fyza :)

    http://duniafyza.blogspot.com/2011/02/saya-blogger-baru-2011-cik-fyza.html

    ReplyDelete
  4. link nlog cik fyza :)

    http://duniafyza.blogspot.com/2011/02/saya-blogger-baru-2011-cik-fyza.html

    ReplyDelete
  5. dah siap! :)
    http://ezaty-mylife.blogspot.com/2011/02/saya-blogger-baru-2011.html

    ReplyDelete
  6. saye join~ =)

    http://saraeryna.blogspot.com/2011/02/25-saya-blogger-baru-2011.html

    tq~

    ReplyDelete
  7. tuan tanah mau join.
    jap2 nk uat entri yap !

    ReplyDelete
  8. aikh ? tuan tanah keliru .
    tarikh da luput r kre nim
    hahaha . da masup isyak dah ?
    kuakauakau :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)