HuzairieHusinBlog: Keputusan perlawanan persahabatan Malaysia Lawan Hong Kong 2011

Wednesday, February 9, 2011

Keputusan perlawanan persahabatan Malaysia Lawan Hong Kong 2011

salam... baru balik main futsal nie... lupa pulak yang malam nie ada game malaysia dengan hongkong... dapat tengok time 2nd half je.. tak pe la.. janji dapat layan jugak... hehe...

okeh.. bagi yang tak dapat tengok... amat sayang sekali... game memang best.. malaysia main dengan bagus sekali... banyak peluang yang malaysia ada.. kalau nasib pihak kat malaysia je rasanya dah berbiji biji dah malaysia score.. pesta gol.. hehe



Malaysia 2-0 Hong Kong

taniah kepada semua pemain malaysia... korang memang terbaik... bangga  bola sepak malaysia dah dapat rentak seperti dulu.. time zaman mokhtar dahari.. hehe..

penjaring malaysia ialah :
  1. safiq rahim 44'
  2. amirul hadi 90'+1'
taniah malaysia...... !!!!!


p/s: tak mustahil suatu hari nanti kita akan bermain di final dalam piala asia... siapa tahu...??


Malaysia Boleh...!!!!


6 orang gemar komen entry aku:

  1. gua dah agak malaysia kompem menang, memang terbaik! haha

    lisa surihani kene sound dengan blogger

    ReplyDelete
  2. Yihaaa..memang best main malam ni, cuma disebabkan persahabatan dan byk sgt tukar agak merencatkan serangan dan gerakan tengah pada separuh masa kedua..ye tak?

    ReplyDelete
  3. Mase utk bangkit dr kejatuhan..terus berusa utk menang...

    ReplyDelete
  4. wooww!! tahniah Malaysia. Saya Bangga Jadi Rakyat Kali Malaysia!!!!


    http://tengokblogku.blogspot.com

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)