HuzairieHusinBlog: Oppss..! Aku Masih Dara Taw..! | Aksi Panas Gadis Melayu Malaysia

Monday, February 28, 2011

Oppss..! Aku Masih Dara Taw..! | Aksi Panas Gadis Melayu Malaysia

alamak..... aku masih dara.... pembetulan ye... aku masih teruna.. itu sebenarnya aku nak tulis... tapi dah tulis tajuk macam tu nak wat macam mana kan?? nak tak nak kena jugak la terima seadanya dengan hati yang terbuka dan semurni top... ceh!



okeh.. yang sebetulnya aku baru je layan citer aku masih dara nie.. Memang aku agak ketinggalan sikit.. sebab aku dah kurang dah follow filem filem dalam dan luar negara nie.. al-maklum la.. orang dah ada komitmen.. sibuk bekerja... bagi aku biar tak follow citer, tapi jangan tak update blog.. tak gitu..?

komen :

aku memang la tak layak nak bagi komen apatah lagi nak mengkritik.. tapi aku komen sebagai penonton je la.. 

bagi aku cerita nie memang menarik.. sangat menarik.. jalan cerita dia.. pelakon yang membawa watak.. memang terbaik.. boleh kata semua pelakon aku masih dara nie menjiwai watak.. taniah..!

cuma bagi aku satu je la yang perlu di pandang.. aksi panas! perggh! bagi aku memang panas jugak la aksi aksi dalam filem nie.. boleh kata tak sesuai la jika nak lihat seisi keluarga. tambah pulak ada yang anak masih bersekolah.. fikiran diorang nie cepat terpengaruh...

aku rasa jika anak gadis yang menonton aku masih dara nie insyaallah sedikit sebanyak akan membuat kan diorang terfikir sejenak.. mustahil tak.. sebab apa yang aku faham jalan cerita nie, memang khas ditujukan buat kaum hawa...

okeh! jom layan aksi panas filem nie.. :D



1. aksi farid kamil.. rapat sangat la.. macam macam diorang nie pikir.. kehkeh





2. scene nie paling aku suka.. member dia baju pink nie masa nak kejut member dia jumpa kondom dah pakai.. boleh senyum.. terbaik la.. hehe... terbaik.. pelakon amat menjiwai watak.. terasa jugak effect dia bila member dia cakap " hani! aku kena rogol ke..?? (sambil menangis)





3. part nie tak panas pun sebenarnya.. just baju tu seksi sangat la.. terpikat i taw.. hehehe





masih belum layan aku masih dara..?? meh layan kat utube.. aku bagi link..

  1. part 1
  2. part 2
  3. part 3
  4. part 4
  5. part 5
  6. part 6


dari 10 bintang aku bagi 8/10.. mesej yang nak disampaikan kepada penonton memang sampai.. banyak pengajaran yang boleh diambil.. 

okeh... yang mana belum tengok tu tengok la.. tak rugi.. :D

4 orang gemar komen entry aku:

  1. yuppp best! suka tengok ashraf muslim!! ngeh3

    ReplyDelete
  2. hmmmm bagi kitalah plot sama je mcm syurga cinta n lain2 cite...jadi mmg xberminat nak tgk walaupun ada ashraf muslim hehehe

    ReplyDelete
  3. ok laa.. tp baik wat telefilem siar kt astro je

    ReplyDelete
  4. da khatam.. pas tu kena delete sebelum mak nampak.. ngeh. nak mati cepat ke pe...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)