HuzairieHusinBlog: Saya Blogger Baru - Sara Eryna

Monday, February 21, 2011

Saya Blogger Baru - Sara Eryna

tension giler bila internet slow tahap cipan tambah pulak lappy nie asyik berat je.. nak kata aku tak buat disk clean up dah buat dah.. senang citer semua la aku dah buat.. thats why la banyak entry aku tertunggak... soory ye.. kehkeh...

sebenarnya aku plan nak kenalkan korang dengan sorang blogger nie semalam.. tapi macam aku cakap tadi, tu yang membuatkan ia terpublish malam nie.. sorry ye eryna... =)
okeh.. jom aku bawak korang semua mengembara ke blog eryna nie... :D


1stly aku suka dengan header dia nie.. personally dia punya header pun dah menceritakan segalanya blog dia... okeh.. meh aku explain sikit.. mula mula korang tengok ada pelangi dekat atas nama dia tu.. pelangi ada pelbagai warna yang menarik.. pelbagai corak.. bagi aku ia membawa maksud yang blog dia nie mempunyai pelbagai 1001 kisah... nak tahu kisah pe?? gi selak blog dia.. :D

tapi... bagi aku sebagai seorang pembaca dan pelawat blog dia aku sarankan kepada sara eryna supaya dia membuang widget yang tak penting.. sebab banyak sangat widget yang tak perlu... tak perlu la aku nyatakan apa.. tuan tanah lebih tahu apa yang penting dan tidak... 

kalau awak buang mana yang tak penting saya rasa blog awak lagi akan nampak kemas dan teratur.. tambahan pulak blog awak akan menjadi lebih ringan dan  mesra pembaca.. siapa yang akan untung jugak nanti... awak jugak.. :D

jom.... suka baca cerita dekat blog dia.. :D


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)