HuzairieHusinBlog: Senarai Top 25 Pelajar Akademi Fantasia (AF9) 2011

Monday, February 21, 2011

Senarai Top 25 Pelajar Akademi Fantasia (AF9) 2011

Wah! AF dah umumkan top 25 calon pelajar dia la.. baru tadi aku tahu... tu pun budak opis aku yang bising bising pasal AF dah umum calon pelajar dia... sebenarnya aku pun ternanti jugak top 25 nie.. sebab aku nak tengok member aku tu dapat tak... dia lulus sampai stage 4! gila la.. aku pun stage 1 dah dapat kad... kad merah.. keluar padang.. kehkeh...


aku rasa korang pun nak tahu jugak kan sape?? 

so.. dengan bangga nyer... aku introduce dekat korang semua calon pelajar AF9....

Calon Pelajar Lelaki
  1. Kay - Kuala Lumpur
  2. Afif - Selangor
  3. Zack - Johor
  4. Raqib - Melaka
  5. Indra - Johor
  6. Erman - Sabah
  7. Azri - Selangor
  8. Arie - Sabah
  9. Amir - Kuala Lumpur
  10. Alfi - Kuala Lumpur
  11. Nash - Selangor
  12. Azhar - Selangor
  13. Erul - Kuala Lumpur
  14. Mel - Selangor
  15. Fir - Sarawak
  16. Jimi - Kuala Lumpur
  17. Qem - Sabah
  18. Andy - Sabah
  19. Amud - Sabah
  20. Shaf - Perak

Calon Pelajar Wanita

  1. Ira - Sabah
  2. Hani - Sabah
  3. Eka - Selangor
  4. Chel - Sabah
  5. Azwa - Negeri Sembilan
  6. Ann - Selangor
  7. Ana - Sabah
  8. Yani - Sabah
  9. Sofea - Kelantan
  10. Nora - Perak
  11. Nina - Johor
  12. Nera - Negeri Sembilan
  13. Miza - Selangor
  14. Lena - Sabah
  15. Leen - Kuala Lumpur
  16. Laika - Selangor
  17. Ketty - Kuala Lumpur
  18. Aida - Melaka
  19. Julie - Sabah
  20. Izi - Sabah



untuk pengetahuan korang semua, diorang nie semua akan di tentukan dengan 50% undian umum dan 50% undian panel astro... panel umum tu korang semua la... 


untuk mengundi boleh la visit this web..


sebelum korang tekan button undi tu, pasti korang dah tengok video nyayian diorang.. nanti jangan kalau dah masuk ada yang complen lak.. hehe


6 orang gemar komen entry aku:

  1. @Aq Waeda,,,itu la.. tahun nie orang sabah banyak yg berbakat.. :D

    ReplyDelete
  2. Sabah laaa jugaaa....uisehhh... proud to be sabahans!!!!

    ReplyDelete
  3. nera bukan org sabah? erh..admin mana nie?

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)