HuzairieHusinBlog: Tandas Premium dan Tandas Standard Di Plaza Low Yat

Saturday, February 5, 2011

Tandas Premium dan Tandas Standard Di Plaza Low Yat

nie first time saya buat edisi terjah tandas.. rasanya tak pernah lagi mana mana badan kerajaan dan bukan kerajaan buat kerja nie.. hehe.. 

tadi saya pergi plaza low yard.. pergi survey i-phone 4... memang best gila lah  kalau dapat i-phone nie.. tak tidur malam dok godek godek handphone nie... harga...??? boleh la tahan... RM 2850....boleh tahan jugak la... 2 kali gaji baru boleh beli.. hehe.. 



tadi saya jenuh cari toilet dekat low yard nie... susah jugak.. tersorok jugak tempat dia.. jauh nun di sudut sana.. terkejut jugak bila nak masuk tandas kat low yard nie.. biasa nya kalau kat pasar raya lain 30 sen je... tu pun ada yang free macam kat jusco.. free of charge... tapi lain pulak kat sini... tandas kat low yard nie terbahagi kepada 2.. iaitu tandas premium dan tandas standard.... boleh la pulak macam nie.. hehe..

okeh... jom kita tengok dulu tandas premium..

tandas premium :


okeh.. yang nie tandas premium...

sekali masuk : RM 1.00 (boleh tahan jugak yer masuk tandas nie...)

kalau dah premium nie paham paham je la yer.. semua nyer premium.. terbaik... terbaik dari kebun getah pak mat tempe.. bila saya masuk je tandas nie.. terkejut saya.. semua canggih.. cantik.. dah macam tandas orang orang kaya dah.. memang moden... 


yang nie permandangan dalam tandas premium... time nie orang tak ada sangat.. so boleh la saya buat sesi bergambar.. hehe.. 

berbalik kepada tandas tadi.. semua peralatan boleh di katakan agak moden.. tempat nak melepaskan hajat di hati tu pun pun cangih.. memang jenuh mencari la paip air kat mana.. rupa rupanya tempat air tu kena pusing satu tombol dekat dengan dinding tu.. dah la comel tombol tu.. memang tak suspek yang tu tempat nak keluarkan air untuk berhadas. hehe...


tandas standard :


yang nie tandas standard pulak..

sekali masuk : RM 0.50

Tandas jenis standard nie saya tak sempat pulak masuk.. saya rasa biasa biasa je kot.. seperti yang ada kat pasar raya kat malaysia nie....


fuh! penat seharian berjalan.. dah lama tak turun kl macam macam perubahan yang berlaku.. time naik komputer tadi pun jenuh bersesak.. ramai gila orang.. pengajaran lepas nie.. naik motor je la.. boleh cilok mencilok.. hehe

14 orang gemar komen entry aku:

  1. bapak gile mahal seh, sampaikan nak guna toilet pon kene bayar erk, terkejut bro aku baca entri ko nie, tak sangka aku,

    Disebalik kisah seram rumah banglo VILLA NABILA

    ReplyDelete
  2. erm.. kalau nak yang premium tu bawak balik boleh?

    ReplyDelete
  3. oohh..
    patut pn aku pelik..
    ada gak aku jmpa dkt shopping mall apa ntah..
    tiba2 ada yg sebelah rm1 pastu yg lain 30sen..
    huhu

    ReplyDelete
  4. tu la yul.. terkejut jugak bila tengok td.. nak tak nak kena jugak la masuk.. tak tahan dah.. hehe

    ReplyDelete
  5. maria : nak bawak balik??? hehe

    mikko : owh yeke?? yang nie saya pun baru tahu.. ingat kan 30 sen dah mahal.. rupanyer ada yang lagi mahal.. hehe

    ReplyDelete
  6. sebelum g law yadd kene siap2 buang kat umah or mana2 mall :P

    ReplyDelete
  7. laa ade yang 50sen ke..selalu aku masuk yang singgit tu..aku tak perasan laa yang 50sen wuu mahal do..=(



    Jeng3x…
    # Malas Nak Sembahyang Sebab Sakit#
    # Bottle Of Hopes @ Wishing Bottle (Botol Rahsia…) #

    ReplyDelete
  8. fuyoh..xprasan plakky lowyat ade tandas camtuh! canggih beb!

    ReplyDelete
  9. Ak lebih suka pasal iphone. Beb, ak customer care kat maxis. Hari2 ad customer complaint pasal high data usage bila guna iPhone. Data package setakat 1 gb senang2 je abis.
    Sebelum fikir nak beli, paling penting Ko kena sangat tahu macam mana nak utilize dia. Kalau umh Ko ada connection WiFi memang cun. Tapi kalau xde memang akan agak sakit la.

    ReplyDelete
  10. hafiz : oh yeke??? thanks 4 the infomation.. =)

    ReplyDelete
  11. loh,senang cite yang 0.50 tuh cleaner malas cuci, yang 1.00 tu cleaner rajin cuci

    ReplyDelete
  12. pergh..tandas pon nk double standard..kapitalis!!

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)