HuzairieHusinBlog: 22 Blogger's Terpilih. Masa Kembangkan Sayap Blogger -Edisi Ke-2

Thursday, March 10, 2011

22 Blogger's Terpilih. Masa Kembangkan Sayap Blogger -Edisi Ke-2

hari ini macam bateri badan aku full je.. tak macam selalunya.. aku rasa macam cuti je hari nie.. kerja setengah hari je beb! kenapa yer..?? boleh la rujuk entry ini..

semalam aku ada buat sesi promote blog yang aku sempat catch up kat nuffnang.. mane yang tak ada lagi tu, aku akan cuba adakan yer... benda nie kita tak boleh rancang sangat.. bergantung kepada keadaan...

so... jom singgah blogger yang aku pilih malam nie... zzass.!!

[gambar: hari ini ramai blogger baru yang masuk blog nie.. salam perkenalan... psst.. ada seorang blogger hebat yang singgah sini.. thanks bro!]



dah bersedia...?? jom.. =)

  1. http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/.
  2. http://farizaothman.blogspot.com/.
  3. http://fairusmamat.blogspot.com/.
  4. http://rosmilanista.blogspot.com/.
  5. http://naughtytwin.blogspot.com/.
  6. http://inanazir.blogspot.com/.
  7. http://emmaazwin.blogspot.com/.
  8. http://alinsweethomes.blogspot.com/.
  9. http://rosnizam78.blogspot.com/.
  10. http://cawanmaroon.blogspot.com/.
  11. http://pakzue90.blogspot.com/.
  12. http://wisernet.org/.
  13. http://desoundfromheart.blogspot.com/.
  14. http://airieda-saad.blogspot.com/.
  15. http://nadiafarahida.com/.
  16. http://goldazone86.blogspot.com/.
  17. http://illustrasiaku.blogspot.com/.
  18. http://eyriqazz.com/.
  19. http://silampuneon.com/.
  20. http://chichakx.blogspot.com/.
  21. http://kakidownload.com/.
  22. http://taufanribut.blogspot.com/.


amacam..?? cukup...?? :D


selamat berblogwalking... nanti singgah la lagi ye blog saya nie... :D

3 orang gemar komen entry aku:

  1. wah ramai yang bagus2 dalam list tu

    ReplyDelete
  2. @BeaN MorENosemua blogger kat malaysia nie bagus2.. :D

    ReplyDelete
  3. bangkit lah wahai blogger malaysia.. bsama2 kita menuju ilmu IT... :)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)