HuzairieHusinBlog: 30 Blogger Diperlukan Oleh Zairie Husin!

Wednesday, March 2, 2011

30 Blogger Diperlukan Oleh Zairie Husin!

hohohoho... aku ada projek besor punya nie.. projek baik punya.. kehkeh.. okeh.. sesungguhya aku memerlukan 30 blogger terpantas untuk berada dalam blog list aku nie.. 30 blogger diperlukan untuk mengisikan kekosongan jawatan dalam list sahabat zairie..


"come to papa"


apa yang perlu korang buat...???

1. just letakkan kan link blog korang je dekat komen box kat bawah tu.. tak perlu buat entry.. 


p/s: first come first serve ok... sape cepat dia dapat... hehe


okeh! aku nak gi uptown jap.. beli crocs baru.. almaklum la.. dah gaji.. hehe

21 orang gemar komen entry aku:

  1. blog sumi boleh ke? klik kat nama.. nnt dia bawak ke blog sumi :P

    ReplyDelete
  2. bgtau la projek apa? huhu.
    www.getyourstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. yg pertama : http://www.miszalina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nk join, hekhekhek http://yulsahaja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. As salam...
    Nak juga la isi kekosongan tu..
    http://azilas.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://bukudiarysofea.blogspot.com/
    hureiii!

    ReplyDelete
  7. salam..
    akak?
    http://chekguisza.blogspot.com/
    Tima Kacih..

    ReplyDelete
  8. tak active blogging takpe ke?
    http://noneyloveswhite.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. macam mana ni? just bagi link je?
    http://ezaty-mylife.blogspot.com/
    okay! terima kasih :)

    ReplyDelete
  10. nk jgk. :)

    http://slumband.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. mcm best jek..^^ blh x join ni..

    <a href="http://syafeikaedora.blogspot.com>syafeikaedora.blogspot.com</a>

    ReplyDelete
  12. hi zairie! :)
    zaty nak join juga boleh?
    http://ezaty-mylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. mau join juga maaaaaaaaaaaa~


    http://otak-karat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. tak leh terlepas peluang, blogger top punya bloglist..:)


    http://www.zackentry.com/

    ReplyDelete
  15. http://starriehezz.blogspot.com/

    click2 lah saya..=D

    ReplyDelete
  16. nak jugak nak jugak
    hemohhemoh.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. sempat lg x nkjoin??

    http://www.fourleafcloverx.blogspot.com/

    thanks!

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)