HuzairieHusinBlog: Antara Kemahuan Dan Keperluan. Pilihan Di Tangan Anda

Saturday, March 19, 2011

Antara Kemahuan Dan Keperluan. Pilihan Di Tangan Anda

sekarang nie aku mines.. first time sih aku bawak lappy aku nie bersiar siar.. selalu nyer dia terperap je kat dalam bilek tu.. hari ini aku nak gembirakan lappy aku ni. tak ada la dia wat hal lagi.. kehkeh..




want or need..? kemahuan atau keperluan.. bagi aku itu memang tak dapat nak di elakkan la.. tapi masa aku jalan jalan aku singgah kedai apple.. tengok ipad 2.. pergh! serius weh.. memang buat korang teruja punya.. aku sempat main kejap ipad 2. memang puas hati kalau nak buat live blogging.. ringan, banyak function.. memang buat hati nie tak tahan la.. 


lepas aku kat kedai apple tu, aku pi la tengok hanset.. survey hanset.. dalam hati ingat nak beli c6.. tapi dan pakai E71... sayang pulak nak jual.. elok lagi handpon nie.. elok lagi.. aku suruh orang kedai tu on.. aku nak tengok dalam dia.. memang menarik.. tapi agak berat sikit la.. suka c6 nyer function, macam macam ada.. susah la nak citer.. huhu


then, aku pi kat kedai kamera lak.. usha DSLR.. plan nak beli jugak DSLR tu.. ye la.. malam semalam tidur boleh bantai mimpi pakai DSLR.. fuh! sampai tahap macam tu la.. hehe... harga memang boleh beli.. RM 1.7k.. boleh la.. tapi kena kumpul sikit lagi la kalau nak... 


fuh! aku tak tahu nak beli mana... bila aku pikir balik, perlu ke semua tu bagi aku sekarang nie..? adakah ia keperluan dalam hidup aku sekarang nie...?? atau kemahuan yang memberontak dalam diri aku sekarang nie....?

1 orang gemar komen entry aku:

  1. pentingkan keperluan dulu dik oiii..bila ada durian runtuh baru ler leh beli kemahuan nak beli tuh

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)