HuzairieHusinBlog: Konsert Akhir (Final) Raja Lawak Musim Ke-5 2011 | Balas Juara Raja Lawak Musim Ke-5?

Friday, March 18, 2011

Konsert Akhir (Final) Raja Lawak Musim Ke-5 2011 | Balas Juara Raja Lawak Musim Ke-5?

sekejap je dah final raja lawak nie.. lepas nie kena tunggu raja lawak 6 la pulak.. hehe.. sebelum tu.. thanks ye kepada yang sudi singgah blog nie walaupun semalam 1 hari aku tak update.. entah kemana mood berblogging semalam...

malam nie, 18.03.2011 konsert akhir raja lawak ke-5.. agak agak korang siapa yang akan juara..?? tadi kat opis aku baca kosmo.. ada la citer sikit pasal raja lawak akhir nie.. macam macam citer ada... ramai yang jangkakan yang balas nie akan menjadi juara musim ke-5.. betul ke? 


kalau tengok rating atau peratusan raja lawak nie, memang akhir akhir nie kumpulan balas memang giler giler tinggi dia nyer peratus.. last aku tengok Balas 58% dan yang si mamat tangga ke-2 nie cuma dalam 14% je.. jauh kan kena tinggal??

balas nie aku susah jugak nak tafsir dia nyer lawak nie.. aku tengok banyak lawak lucah la.. tapi lawak lucah nie bagi aku tak ada la keterlaluan sangat.. lawak lucah berkias la.. mana yang paham tu memang bantai gelak la.. yang tak paham tu jenuh berkedut dahi.. hehe...

so, kalau nak tahu sama ada kumpulan nie juara atau tidak..?  tunggu la my next update ye.. kejap je lagi.. :D


p/s: bagi aku tak kesah la siapa juara.. sebab bagi aku yang kat final nie memang dah yang terbaik dah.. so gud luck ye pada semua.. selamat menonton.. mana yang ada kredit lebih tu hantar la undian sikit.. hehe

1 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)