HuzairieHusinBlog: PC Fair 2011 Kuala Lumpur (KLCC) 15-17 April 2011

Thursday, March 31, 2011

PC Fair 2011 Kuala Lumpur (KLCC) 15-17 April 2011

aku sebenarnya dalam proses mengsurvey nak beli laptop nie.. fuh..! serius.. susah jugak sebenarnya nak membuat pilihan ini.. nak acer aspire one... tengok asus nak asus pulak.. belum tengok macbook lagi.. hehe.. spesifikasi jangan cakap la.. masing masing bersaing nak jadi yang paling latest.. kau baru DDR2.. aku dah DDR3.. lebih kurang macam tu la diorang nyer bersaing.. bersaing secara sihat.. =)

seriusly memamg aku plan sabtu nie memang aku nak tangkap terus laptop.. nak pi survey kat lowyat.. dalam dok survey survey tu, terfikir pulak aku..kenapa tidak mencari di pc fair je.. diorang kata lebih kautim itu harga... ada betul ka...??


so, aku singgah jap official website pc fair.. (klik sini).. aku tengok bila pc fair 2011 nie akan diadakan di kl.. 

alhamdulillah.. masih belum terlewat lagi..


PC FAIR 2011 (Kuala Lumpur)

Tarikh : 15hb - 17hb april 2011
Tempat : KLCC


So. masih belum terlewat kan.... nasihat aku, kalau nak pergi tu, pergi awal sikit.. serius ramai giler orang... lagi satu.. jaga jaga sama dengan pengcilok saku... diorang memang suka tempat tempat macam tu.. kehkeh...



jap jap... aku nak mintak pandangan korang la.. aku nak beli netbook.. brand apa yang ok ea...??? 

5 orang gemar komen entry aku:

  1. alahhh...
    zairie tnya pulak?
    fyza baru nak tnya zairie netbook jenis apa best sbb 15-17 ni pun ada pc fair kat kedah..
    fyza pun ingat nak smbar netbook satu..

    ReplyDelete
  2. @C I K . F Y Z Akalau ada bajet lebih beli vaio. terbaek dari ladang.. kalau nak jage bajet, hp mini murah.. boleh dapat dlm 700 lebih.. tpi mybe zairie beli acer aspire one or asus la.. :D

    ReplyDelete
  3. belilah apple...wawawawa..acer bkn sensitif ke..

    ReplyDelete
  4. kalO nk smbaR laptOp enteRtainment aku cdG kn dell XPS.desktOp XPS lG wwalllah best Gilew.w/pn kOs ats 2k tp mmG BERBALOI.kalO bajet byk amik tRs AlienWare(Dell).xpn apple =P

    ReplyDelete
  5. aku memang tengok kat alienware saja. mana tau model m17x r3 ada kat sana ..boleh terus beli. sekarang pun aku memang pakai alienware tapi cuma m15x je. apa pun kalau nak kualiti body dan high spec belilah alienware .memang berbaloi duit

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)