HuzairieHusinBlog: Rezeki Berblog Bersama Nuffnang 2011

Thursday, March 3, 2011

Rezeki Berblog Bersama Nuffnang 2011

alhamdulillah.. itu yang aku dapat ucapkan sekarang nie.. dulu aku amat merajuk dengan nuffnang.. hampir jugak la aku mahu menceraikan nuffnang nie dengan talak 1.. tapi... aku biar kan dulu.. tengok dulu keadaan macam mana..

alhamdulillah.. akhir akhir nie walaupun aku tak dapat BE dari nuffnang, tapi aku dapat hadiah lain dari nuffnang... jap lagi aku cerita ye... 




aku rasa makin hari aku makin sayang dengan nuffnang nie.. tahun lepas BE melimpah limpah nuffnang bagi kat blog aku nie.. tapi tahun nie aku tak pasti kenapa makin slow.. nak dapat seketul punya la susah... huhu


okeh... hari nie aku dapat 2 email dari nuffnang.. 

1. Tiket Konsert Aznil 2011.



"Berita baik untuk anda! Percaya atau tidak, anda telah terpilih sebagai pemenang bertuah kami untuk melihat Pak Nil beraksi secara 'live' bertempat di Taman Tasik Titiwangsa pada 12 Mac 2011 ini!"


itu antara petikan dari email yang nuffnang hantar kat aku... alhandulillah.. aku terpilih untuk pergi konsert aznil.. dah lama aku nanti.. nak beli ticket mahal.. tapi.. ini lah rezeki berblog.. tuah ayam nampak di kaki.. tuah manusia siapa yang tahu kan..? 



2. tiket wayang untuk any movie



ini lagi satu email yang aku terima.. nuffnang dengan baik hatinya telah memberikan aku tiket wayang untuk apa apa cerita je... 

masalahnya dia bagi 4 ticket... aku cadang nak pergi tengok dengan awek aku.. baru 2 orang... 2 tiket lagi aku nak bagi sape ye.. hehehe





terima kasih nuffnang... luv u some much la macam nie..!!!! muaahhks! hehe

10 orang gemar komen entry aku:

  1. tahniah... tumpang gembira sama..

    ReplyDelete
  2. walamk..bestnyer jumpa pak nil..
    g sana nanti elok2 tau :)

    ReplyDelete
  3. lagi 2, ko tengok dengan aku la..heheh

    ReplyDelete
  4. bro..gua dapat gak tiket paknil tu..takda geng nk pergi dgn siapa..sbb dpt 1 jer..hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. bestnye.. Congrats2x..=)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)