HuzairieHusinBlog: update blog via nokia E71

Sunday, March 27, 2011

update blog via nokia E71

salam guys! First time nih aku update blog guna henset aku.. Agak susah sikit la nak mengupdate. Maybe this entry akan menjadi entry terpendek aku.. Kehkeh... Apa yang aku dapat bila update blog menggunakan henset 1. Loading. Loading memang agak slow jugak.. Sebab ape? Sebab loading henset nie berapa je leh masuk.. Sikit je.. Sebab tu disarankan agar blogger mengurangkan beban blog.. Tak ada la orang yang bukak blog kita nie berejam rejam.. Hehe.. Ok.. Itu sje.. Agak susah sebenarnya online via henset nie..

1 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)