HuzairieHusinBlog: aku kacau budak dating.. Hehe

Friday, April 22, 2011

aku kacau budak dating.. Hehe

pejam celik pejam celik sekejap je dah jumaat.. Cepat betul masa berlalu.. Okeh.. Hari nie aku balik awal.. Walaupun kerja banyak kat opis tu, jumaat tetap balik awal.. Tu stail opis aku la.. Hehe.. So,da balik awal nie aku malas la la nak balik rumah terus.. Aku pusing pusing taman rumah aku dulu.. Pusing punya pusing, aku nampak ada budak tengah dating.. Opppsss.. Sebelum tu.. Entry aku update guna nokia e71 aku k.. Entah mana la datangnya waireless nie.. Xde password lak tu.. Hehe.. Okeh.. Berbalik ke citer tadi.. Aku nampak ada budak tengah dating.. Budak sekolah lagi nyer pun... Aiyaa.. Kecik kecik dah pandai bercinta.. Hehe.. So aku parking dekat ngan diorang.. Memang saje pun aku wat cam tu.. kacau daun sikit.. Hehe.. Diorang usya je aku.. Maybe dorang tak jadi nak wat aksi aksi seram kot.. Hahaha... Aku usya je la... Nampak diorang dah dok jauh sikit dah... Tengah sedap menaip nie, aku pandang diorang dah takde.. Aikkk...? Bila masa diorang blah...? Ada sape nampak? Hehe

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)