HuzairieHusinBlog: Alahai.. Terkantoi sudah.

Thursday, April 14, 2011

Alahai.. Terkantoi sudah.

2 hari tak update.. adakah ada blogger merindui blog aku nie...? harap harap ada la ye.. kalau tak ada tak pe la... akan ku terus membawa diri ini ke lembah yang jauh dari pandangan orang...  perggh!! ayat novel sudah keluar.. ahaks!..

ha... bercakap pasal novel nie... aku dah lama tak update pasal novel.. adakah kalian membaca nya...?? yang masih belum membaca nya, boleh la baca.. linknya ada kat side bar belah kanan tu.. dari episod 1 sampai episod berapa ea..? erm.. ha..! 8.. ye... sampai episod 8.. yang mana membaca tu, terima kasih diucapkan.. sebab aku tahu, blog aku nie ramai silent reader dari normally reader.. kan..??



aku tak tahu nak tempek gambar pe... so aku letak la cover novel aku nie.. at least ada jugak gambar ye.. hehe..


okeh.. bercakap pasal kantoi nie, sebenarnya aku dah kantoi pun oleh member opis yang aku dah ada blog.. setelah sekian lama aku menyembunyi kan rahsia sulit kerajaan nie dari pihak umum, tapi sekarang.... terbongkar sudah... hehe..

tak pe la... sekurangnya dari diorang berpesbuk, boleh dorang singgah blog aku nie... naik sikit earning CPM aku tu.. hehe... lepas nie dah boleh la aku mengupdate kat opis.. tu pun kalau sempat la.. biasanya... ermm.... tak sempat kot..



p/s: aku ada projek sikit sekarang nie.. dalam proses memreview blogger popular malaysia nie.. amacam...?? anda mau join...?? hehe

4 orang gemar komen entry aku:

  1. opsss terkantoi plak....
    hehehe ^__^

    ReplyDelete
  2. wah..
    alang2 kantoi baik berblog kt opis..
    hehe..
    sibuk ye..

    ReplyDelete
  3. @QueenImah : tu la.. sepandai pandaiu tupai melompat.. tak masuk jugak sukan olimpik.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)