HuzairieHusinBlog: Contest Blog : Macam mana korang kira nie...

Saturday, April 16, 2011

Contest Blog : Macam mana korang kira nie...

pape hal, terima kasih kepada yang sudi join contest aku yang tak seberapa nie.. na kata ramai pun tak.. nak kata tak ada langsung pun tak.. memadai la dengan hadiah yang direbutkan..

aku dah tengok dah jawapan yang korang bagi tu.. boleh kata semua jawapan sama nie.. korang tiru ea?? hehe...




aku tak kata jawapan yang diberi oleh peserta contest nie salah.. dan tak jugak betul.. tapi bila aku tengok semua jawapan tu, memang buat aku tersenyum je.. hehe...

okeh.. mau kemas bilek.. masih belum terlambat bagi yang nak join. klik sini

nasihat aku, korang kira betul betul.. kalau tak ada yang tepat gak yang bagi jawapan tu, aku pilih yang paling awal and paling hampir tepat dengan jawapan sebenar. yang lain insyallah aku promosi blog korang yang join tu. insyallah.

gud luck  yg join.. =)

5 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)