HuzairieHusinBlog: Contest Blog : Teka Hadiah Untuk Mama!

Saturday, April 30, 2011

Contest Blog : Teka Hadiah Untuk Mama!

yeah..... i'm back with others contest... now..... eh.. terspeaking lak.. soi.. hehe.. okeh.. so, hari nie aku nka buat satu contest lagi.. mudah.. ringkas... dan cepat... cuma perlu berfikir sikit...

Contest nie aku berikan nama "Teka Hadiah Untuk Mama! " ... Contest nie adalah sempena mothers day pada bulan nie.. 

mahu join?? ini syarat syarat nyer... 

1. buat 1 entry yang bertajuk : Blog Zairie Husin | Teka Hadiah Untuk Mama!

2. letak my pic okeh.. =)



3. cerita kan kenangan paling manis anda dengan ibu anda.. (tidak lebih dari 100 patah perkataan)



4. then, bagi korang letak pulak gambar nie berserta jawapannya.. teka apa yang ada di dalam beg yang berwarna merah tu... 



faham..?? siap, macam biasa... paste kan entry korang kat sini...


hadiah...???




nampak header winner zairie husin contest tu..??? ha.... aku akan pacak header blog korang and direct terus ke blog. kalau sebelum nie aku bagi 3 hari je kan masa promosi header pemenang kan...?? sekarang, aku bagi 1 bulan promosi....!!! mana mau cari...?




tarikh tutup : 10hb MEI 2010

okeh.. itu je...

selamat hari ibu kepada semua ibu ibu di malaysia nie dan di dunia.. tanpa ibu, hidup ini ibarat tin yang kosong.. tiada pengisian kasih sayang dari seorang ibu... 



p/s: ada blogger baru la hari nie.. nak pi terjah sat.. kehkeh

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)